MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben Ergen eşi Erhan Çelik'in 'Teröre hizmet ediyorlar' yorumunun hedefi oldu

Dün yaşanan terör saldırısı sonrası bazı kullanıcılar Brüksel Havalimanı saldırısının fotoğrafını Atatürk Havalimanı fotoğrafı gibi paylaştı. Aynı paylaşımı Gülben Ergen de yapınca eşi Erhan Çelik'in 'teröre hizmet ediyorlar' yorumunun bir numaralı hedefi oldu.

Dün 41 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası bazı internet siteleri sosyal medya hesabında, Brüksel'deki havalimanı saldırısını Atatürk Havalimanı saldırısı gibi paylaştı. O isimlerden biri de Gülben Ergen'di. Eşi Erhan Çelik de o sırada kullanıları yanlış fotoğraf paylaştıkları konusunda uyarıyordu. Çelik 'Brüksel Havaalanı saldırı görüntülerini Türkiye diyerek yayanlar teröre ve teröriste hizmet ediyor' dedi. Ergen de aynı sırada yorum yapınca eşinin yaptığı 'teröre hizmet ediyorlar'yorumun bir numaralı hedefi gösterildi.

Gülben Ergen ayrıca Brüksel fotoğraflarını paylaşıp hem de "Turistler kaçıyor" yorumu yapınca kullanıcılar tarafından büyük tepki çekti. Ergen'in paylaşım yaptığı dakikalarda kocası Erhan Çelik de Brüksel saldırısının fotoğrafını İstanbul diye paylaşanları eleştiriyordu. "Teröre teröriste hizmet ediyorlar" diyen Çelik'e göre; eşi Gülben de saldırı sonrası teröre ve teröriste hizmet etmekten geri kalmadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler