MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben Ergen'den beğeni toplayan 3. Köprü tepkisi

Zaman zaman yaptığı eleştirilerle adından söz ettiren Gülben Ergen, 3. Köprü için ağaçların yakılmasına tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yorumu takipçilerine bırakacak bir şekilde fotoğraf paylşan Gülben Ergen'e destek ve beğeni mesajları yağdı.

Pek çok ünlü isim gibi Gülben Ergen de 3. Köprü yapımında ağaçların kıyılmasına tepki gösterdi. Ağaçlık alanların sayısının hergeçen gün azaldığı, yeşilliklerin yok edildiği İstabul'a büyük bir darbe indiren 3. Köprü inşaatına tepki gösteten Gülben Ergen, ağaç kıyımına dikkat çekti. Sosyal medya paylaşımları ve zaman zaman yaptığı eleştirilerle adından söz ettiren Gülben Ergen, Brezilya'da yapılmış bir köprüyü ve 3. Köprü'nün inşaat halindeki fotoğraflarını yan yana getirerek, farkı ortaya koydu. Fotoğrafın altına, yorumu takipçilerine bırakacak bir şekilde "Etkilenmemek elde mi?" notu düşen Gülben Ergen'e destek ve beğeni mesajları yağdı.

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

25 Ağustos 1972'de doğan Gülben Ergen, kariyerine önce oyunculukla sonrasında müzikle başlamıştır. Müzik kariyerine assolist olarak başlayan Gülben Ergen, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile oyunculuğun zirvesine çıkmış ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştır. 2002 yılında Sade ve Sadece albümünün çıkış şarkısı "Abayı Yaktım" ile müzikte büyük bir çıkış yakalayan Gülben Ergen, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "Yılın Bestesi" ödülünü almıştır. Ünlü sanatçı, 2004 yılında, Uçacaksın albümü ile büyük bir başarı yakalamış, yıla damgasını vurmuştur. Albüm 600.000 satış rakamıyla MÜ-YAP'tan diamond ödülü almıştır. 2015 yılında Oğuzhan Koç'la birlikte seslendirdiği "Aşkla Aynı Değil" isimli single çıkaran sanatçının toplam albüm satışı 2 milyonun üzerine çıkmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler