MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güldür Güldür 53. bölüm kahkaya boğdu

Eğlenceli program Güldür Güldür Show son bölümde kahkaha dolu anlar yaşattı.

Birbirinden eğlenceli skeçleri ve konuklarıyla Show Tv'de ekrana gelen Güldür Güldür Show 53. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Günlük hayatın akışında yaşanan sıradan olayları farklı ve mizahı açıdan ele alan programın bu bölümünde ünlü sarkıcılar Altay ve Pamela Spencer konuk oldular. Programda sevilen skeçlerden 'Ben Seni Dinledim' izleyenleri kahkaha krizlerine soktu. Güldür Güldür Show son bölümüyle 19 Aralık'ta ekrana geldi.

Güldür Güldür Show 53. bölümde Felsefe kulübüne katılan Hüseyin ve Fikri'nin asıl derdi kız bulmaktı. Öte yandan 'Ben Seni Dinledim' programında bu kez 'Dünya yuvarlak mıdır?' sorusuna yanıt arandı. Tartışmaya bilim insanı Mesut, bilim insanı olmayan Hüseyin, Hüseyin'in kayınvalidesi Mehtap, Fikri ve sunucu Nezaket dahil oldu. Ankara stüdyolarından programa bağlanan İsmail ise yine geriden takibini sürdürdü. Altay'ın tartışmaya dahil olmasıyla ise eğlence doruk noktaya ulaştı.

Yeter ve Nezaket Güldür Güldür Show son bölümde kızların askere alınmaya başlanmasıyla birliğe katıldılar. Yüzbaşı Şevket ve Çavuş Bahadır'ın eğitimi kızlarda nasıl etki etti? Ayrıca bu bölümde Pamela programa dahil oldu ve eğlence bir kez daha doruğa ulaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler