MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güldür Güldür 72. bölümde Bülent Sertaş çok güldürü

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle izleyicilere kahkahalar attıran Güldür Güldür Show son bölümüyle izleyenlerine yine keyifli bir akşam yaşattı. Güldür Güldür Show 72. bölümde Bülent Serttaş'ı konuk etti.

Show TV'nin güldürmeye doymayan programı "Güldür Güldür Show" bu hafta da izleyenlerine keyifli anlar yaşatmak için ekrana geldi. Konuk olarak Bülent Serttaş'ın yer aldığı "Güldür Güldür Show" skeçlerinde hem stüdyo konukları hem de ekran başındaki izleyiciler kahkahalara boğdu. Güldür Güldür Show son bölümüyle, 24 Nisan Cuma akşamı Show TV ekranlarında oldu.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW SON B**ÖLÜM**

Güldür Güldür Show daha önceki bölümlerinde organları ile karşılıklı konuşma imkanı bulan Mesut, bu sefer vücudunu ele geçiren ağrının kaynağını öğrenmek için yeniden organlarına bağlandı. Kalp Şevket, Akciğer Fikri, Mide İbrahim, Karaciğer İsmail, Dalak Mehtap ve bağırsak Mustafa, sahipleri Mesut'a nasıl davrandı? Mesut'un vücuduna giren virüs sahiden Bülent Serttaş mıydı?

Ekranların en önemli sağlık programı Hekimim'de kalp cerrahi Bilal ve Beyin cerrahi İbrahim yine hangi çok önemli tavsiyeleri verdi? Stüdyo konuklarının dertlerine derman arayan Bilal ve İbrahim'in arasındaki gerginlik bir son buldu mu?

Nazar konusunda bir uzman olan Şevket, tarihi eserlerin satıldığı müzayedeye katılırsa neler yaşandı?Satılan ürünleri ucuza almak için kendi hesabına müzayedeye adam sokan zengin işadamı Mesut ve karısı Burcu'nun ucuza aldıkları önemli eserlere Şevket'in nazarı değerse neler oldu? Burcu'nun yeğeni Berrak Tüzünataç'a nazarı değen Şevket, Berrak'ı hangi korkunç hale soktu?

Nezaket ve Mesut çifti kendilerini tanıştıran İbrahim'den tarafsız bir ilişki mahkemesi kurup, aralarındaki olaylara hakim olmasını isterse neler yaşandı? Nezaket ve Mesut'un arkadaşları, çiftin avukatlıklarını üstlenince mahkemeye hangi önemli delilleri sundu?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler