MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güldür Güldür son bölüme Mahmut Tuncer damgasını vurdu

Mahmut Tuncer ve Edis'in konuk olduğu Güldür Güldür 67. bölümüyle izleyenlere keyifli bir akşam yaşatmaya devam etti. Güldür Güldür son bölümde Şevket Hoca'nın giyim ve tarz konularını ele aldığı bölüm izleyenleri kahkahay krizine soktu!

Hayatın içinden olayları kendilerine has bir üslupla aktaran ve izleyenlere kahkahalar attıran Güldür Güldür 67. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Sevilen program her hafta olduğu gibi bu haftada ünlü isimleri konuk etmeye devam etti. Bu haftanın konukları ünlü türkücü Mahmut Tuncer ile son dönemin konuşulan isimlerinden Edis oldu. Birbirinden eğlenceli skeçlerle keyifli bir akşam yaşatacak Güldür Güldür son bölümüyle 20 Mart Cuma akşamı Show Tv'de ekrana geldi.

GÜLDÜR GÜLDÜR 67. BÖLÜM ÖZETİ

Eşofmanlı Şevket Hoca efsanesi bu hafta giyim ve tarz konularını ele aldı… Program sunucusu Nezaket ve daimi konuklar İbrahim, Mustafa, Mehtap ve Fikri bu sefer moda ile ilgili yaratıcı soruları neler oldu? Eşofmanlı Şevket Hoca, program konuklarını yeterince bilgilendirebildi mi?

Güldür Güldür son bölümde sevgilisi Mesut ile evlenmeye karar veren 30'lu yaşlarındaki Yeter, geçmişteki ve gelecekteki halini karşısında gördü… 20 yaşındaki hali olarak Nezaketi ve 50'li yaşları olarak Burcu'yu karşısında görürse evlilik kararı değişti mi? Yeter, sevgilisinin de geçmişteki ve gelecekteki hallerini görmeye başlaması kafasını daha da karıştırdı mı?

Huzurevinde kalmaya başlayan çekirdek çitleyen teyzeler yeni bir macera… Kendilerini çekirdek yiyen teyzelere beğendirmek isteyen İsmail ve Hüseyin neler yaptı? NASA'dan emeki karizmatik emekli Mesut'un huzurevinde ne işi var? Güldür Güldür 67. bölümde dedesini ziyarete gören şarkıcı Edis ile çekirdek yiyen teyzeler arasında neler yaşandı?

Damat olmanın 10 altın kuralı nedir? Evlenmek üzere olan Bilal ve Mehtap çifti hayattan hangi acı tecrübeleri edindi? Bilal'in eniştesi İbrahim, annesi Sinem ve diğer düğün misafirleriyle akrabalar hangi sürprizleri yarattı? Düğünde birden bire ortaya çıkan Mahmut Tuncer, Güldür Güldür son bölümde konuklara hangi sebeple halay çektirdi? Tüm sorular Güldür Güldür 67. bölümde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler