MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı son bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı 24. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem'in oyunu Gülru ve Ömer arasında derin yaralar açılmasına neden oldu.

Güllerin Savaşı 24. bölüm izleyenlerin karşısına çıktı. Merakla beklenen dizinin bu bölüm olaylı geçti. Her hafta ilgiyle izlenen dizide Gülfem'in Gülru ve Ömer'e oynadığı oyun ikilinin arasında kapanmaz bir yara açtı. Cahide de Gülfem'in bu oyununa ortak olarak ikiliyi sonsuz bir ayrılığa sürükledi. Güllerin Savaşı son bölümüyle 20 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de ekrana geldi.

Güllerin Savaşı son bölümde Gülru ve Ömer, kendilerine oynanan bu hain oyunu atlatamadı. İkilinin arasındaki ilişki bir türlü eskiye dönmedi. Gülru'ya aşık olan Cihan ise aralarındaki tek engelin Ömer olduğuna kendini inandırmaya devam etti. Güllerin Savaşı 24. bölümde Gülru'yu Ömer'den uzaklaştırmak için elinden geleni ardına koymayan Cihan elinden geleni yaptı. Ömer, Gülru'yu Cihan'a karşı daha sert tepkiler vermesi gerektiği konusunda uyardı. Cihan köşeye sıkıştı.

Taner ve Çiçek'in çıplak fotoğraflarını ele geçiren Gülfem, Güllerin Savaşı son bölümde Cahide'nin büyük bir oyuna kalkışmasına fırsat tanıdı. Cahide, oğlunu bahçıvan kızının elinden kurtarabilmek için belki de hayatının en büyük oyununa kalkıştı ve onları evlendirmeye niyetliymiş gibi göründü. Güllerin Savaşı 24. bölümde Gülru ve Ömer'i sonsuz bir ayrılığa sürükleyen bu oyun, Gülru'nun ailesinin başına çok büyük bir felaket getirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler