MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 28. bölümü yürekleri ağızlara getirdi

Her hafta ilgiyle izlenen Güllerin Savaşı son bölümü Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Güllerin Savaşı 28. bölümde Cihan yaralandı. Gülfem olaylardan Gülru'yu sorumlu tutunca ortalık karıştı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı 28. bölümü bu ekrana geldi. Son bölüm yaşanacak gelişmelerin sinyalini verdi. Bu gelişmeler ise seyirciyi ekrana bağladı. Gülru ve Cihan'ın evlenmesini kabullenemeyen Mert dehşet saçtı. Cihan, kaza sonucu silahla yaralandı. Gülfem tüm olaylardan Gülfem'i sorumlu tuttu. Merakla beklenen Güllerin Savaşo 28. bölümü 24 Ocak akşamı ekrana geldi.

Güllerin Savaşı 28. bölümde Ömer'in son dakika hamlesiyle, Cihan akıl hastanesine yatırılmaktan kurtuldu. Gülfem, Gülru karşısında bir kez daha yenilgi aldı. Gülfem ve Gülru arasındaki çekişme devam etti. İkili bu sefer de evlilik sözleşmesi için karşı karşıya geldi. Gülru ve Cihan'ın evliliğini hazmedemeyen Mert, köşkü basarak korku dolu anlar yaşattı. Mert'in köşkü basması Gülfem Gülru savaşının seyrini değiştirdi.

Cihan bu gecede kaza sonucu silahla yaralandı. Güllerin Savaşı son bölümde ağır yaralanan Cihan acil hastaneye kaldırıldı. Kardeşinin yaralanmasına kahrolan Gülfem, bu olayın sorumlusu olarak Gülru'yu gösterdi. Gülru aleyhindeki delillerle kendini korkunç suçlamaların ortasında buldu. Mert ve Gülru'nun işbirliği yaptıklarına inanan Gülfem, Gülru'dan kurtulmak için var gücüyle savaşmaya başladı. Son bölümde savaşın şiddeti alabildiğine artarken, Gülru'nun özgürlük mücadelesi Ömer için de büyük bir sınav haline geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler