MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 31. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Güllerin Savaşı 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevgililer Günü'nde yayınlanan Güllerin Savaşı son bölümde bu güne özel sürpriz bir gelişmenin yaşanıp yaşanmadığı merak edildi. Öte yandan Ömer'in tekne kazası geçirmesi başta Gülru olmak üzere herkesi derinden etkiledi.

Güçlü oyuncu kadrosuyla Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşan Güllerin Savaşı 31. bölümüyle yine heyecan yarattı. Geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Güllerin Savaşı dizisinin bu bölümünde Ömer'in tekne kazası geçirmesi herkesi korkuttu. Bu haberin en çok etkilediği kişi ise kuşkusuz Gülru oldu. Öte yandan Gülru'nun gerçek duyguları karşısında kendine hakim olamayan ve oldukça üzülen Cihan, boşanmaya karar verdi. Güllerin Savaşı yeni bölümüyle 14 Şubat akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

ÖMER HERKESİ KORKUTTU

Güllerin Savaşı son bölümde Ömer, tekne kazası geçirdi. Bu haberi öğrenen Gülru ise kendini kaybetti. Bunca zamandır Ömer'den uzak kaldığı için pişmanlık da duyan Gülru Ömer'i kaybetme korkusu yaşadı. Gözü hiçbir şeyi görmeden yaptıkları, Cihan'ı daha da kızdırdı. Cihan artık olanların farkına tamamen vardı. Ömer ve Gülru hiç beklenmedik bir yerde karşı karşıya gelirken, savaş bu kez Gülru'nun kalbi ve hedefleri arasında yaşandı.

CİHAN KARAR VERİR

Diğer yandan Gülfem, Gülru'nun yaptıklarını kullanmakta geri kalmadı. Gülru'nun bu tavırlarını, Cihan üzerinde kullandı ve onu tamamen etki altına aldı. Gülru'nun gerçek duygularıyla yüzleşmesiyle üzüntüsüne hakim olamayan Cihan boşanmaya karar verdi. Güllerin Savaşı 31. bölümde Ömer'in attığı beklenmedik bir adım ise herkesi şaşkına çevirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler