MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 33. bölümde Gülfem-Gülru gerilimi arttı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Güllerin Savaşı son bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Güllerin Savaşı 33. bölümde Gülfem Gülru'dan gelen darbeyi hazmedemedi ve hemen karşılık vermek istedi. Gülru, bir yandan Ömer'in sözlerinin etkisinden çıkmaya çalışırken bir yandan da markasını yaşatmak için kendini işine verdi.

Güllerin Savaşı 33. bölümde Gülfem kontrolünü kaybetti. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı son bölümüyle yine nefesleri kesti. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Gülru'ya karşı kaybedeb Gülfem tamamen kontrolünü kaybetti. Süpriz gelişmelerin yaşanacağı Güllerin Savaşı 33. bölüm, Kanal D ekranlarından izleyicilerin karşısına çıktı.

GÜLLERİN SAVAŞI 33. BÖLÜM ÖZETİ

Gülfem, Gülru'dan yediği darbeyi hazmedemez ve soğukkanlılığını tamamen kaybetti. Gülru, bir yandan Ömer'in sözlerinin etkisinden çıkmaya çalışırken bir yandan da markasını yaşatmak için kendini işine verdi. Ömer ise Gülru'ya olan dinmek bilmez öfkesiyle hayatının en kritik kararını vermek üzere kaldı.

Hayatlar değişiyor

Gülru ve Gülfem, Gülru'nun atölyesine yapılan gizemli bir saldırı yüzünden karşı karşıya gelirken, Halide'nin Gülru'ya olan nefreti tehlikeli bir hal aldı. Yaşananlar Gülru, Ömer ve Gülfem'in hayatında ciddi değişikliklere sebep oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler