MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 37. bölümde Gülfem'in sırrı ortaya çıktı

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı ve izleyenleri ekran başına kitleyen Güllerin Savaşı son bölümüyle Kanal D ekranlarında 28 Mart Cumartesi akşamı yayınlandı. Güllerin Savaşı 37. bölümde Gülrü Gülfem hakkında bir sırrı ortaya çıkardı.

Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi Güllerin Savaşı 37. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı dizinin son bölümü yine heyecanlı anlara neden oldu. Bu bölümde Cihan Gülru hakkında duyduklarının ardından çıldırdı. Sevilen dizi Güllerin Savaşı 37. bölüm Kanal D'de ekrana geldi.

Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur'un paylaştığı dizi bu bölümde de izleyicisini ekrana kitledi. Son bölümde Gülru, Gülfem'le ilgili bir sırrı gün yüzüne çıkardı.

GÜLLERİN SAVAŞI 37. BÖLÜM ÖZETİ

Cihan, Gülru ile ilgili öğrendiği bir gerçek karşısında sinirlerine hakim olamadı. Gülru ise olanlar karşısında çaresiz bir şekilde sessiz kaldı. Gülru'nun ablası ormanda yaralanmış olarak bulundu.. Gülru Şevket'ten şüphelendi. Olanlardan dolayı Gülru Şevket'in kapısına dayandı. Onu sakinleştiren kişi ise Ömer oldu.

Bu sırada Gülru, Gülfem ile ilgili bir sırrı ortaya çıkarttı.. Gülfem'in, Halide'nin kızı olduğunu sırrını ortaya çıkaran Gülru, Cihan'ı şoka uğrattı. Bunlar olurken Şevket apar topar karakola götürüldü. Cihan babasından hesap sordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler