MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 39. bölümde Cihan şok etti

Güllerin Savaşı 39. bölümü milyonları şaşkına çevirdi. Güllerin Savaşı son bölümü adından çok söz ettirecek sahneleriyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ömer'in itirafı Gülru'nun yüzünü güldürürken Cihan'ın yaptıkları doğum gününde bulunan herkesi şok etti.

Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur'un paylaştığı Güllerin Savaşı 39. bölümüyle ekranlara geldi. Her bölümü merakla beklenen Güllerin Savaşı son bölümünde Ömer'in itirafı herkesi şok etti. Öte yandan Gülfem'in yalanının ortaya çıkması, ortalığın karışmasına neden oldu. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı dizinin son bölümü 11 Nisan Cumartesi akşamı 20.00'de Kanal D ekranlarındaydı.

GÜLLERİN SAVAŞI 39. BÖLÜM ÖZETİ

Gülfem'in hamile olmadığının ortaya çıkmasıyla, Gülru adeta küllerinden yeniden doğdu. Sadece Gülru'nun değil, Cahide ve Cihan'ın karşısında da zor durumda kalan Gülfem, ağır bir darbe aldı.

Gülfem'in yalanı ortaya çıkıyor!

Gülfem'in oyununu bozan Ömer, her ne kadar doğru olanı yaptığından emin olsa da Gülfem'in, Gülru'ya olan zaafıyla ilgili uyarılarından rahatsız oldu. Ömer, geçmişten gelen zaafını yenmek için Gülru'ya olan nefretine sığındı ve duygularını bastırmak için tepkilerini sertleştirdi. Gülru ve Ömer arasındaki aşk-nefret çekişmesinde şahit olan Cihan önce yıkılsa da doğum gününde ciddi bir hamle yaptı. Cihan'ın attığı sürpriz adım, başta Ömer ve Gülru olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler