MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 41. bölümde Ömer'in büyük oyunu

Güllerin savaşı 41. bölümünde beklenmedik olaylar arka arkaya geldi. Dün akşam milyonları ekrana kilitleyen Güllerin Savaşı 41. bölümde Ömer ilk kez büyük bir oyun oynadı ve Ömer'in tuzağına düşen üçlü köşeye sıkıştı.

Güllerin Savaşı 41. bölümü ile cumartesi akşamına damga vurdu. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde hem Gülru hem de Ömer gerçeklerin peşine düştü. Güllerin Savaşı 41. bölümde izleyiciler şok gelişmeler karşısında ekrana başından ayrılamadı. Gülru gerçekleri öğrenmeye çalışırken Gülfem, Ömer'i doldurmaya çalışacak ama Ömer'in aklında ise başka planlar vardı. Ömer bir oyun oynadı ama gerçekleri öğrenebildi mi? Güllerin Savaşı gerginliğin had safhaya çıktığı sahneleri ile 25 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlandı.

GÜLLERİN SAVAŞI 41. BÖLÜM ÖZETİ

Son bölümü büyük bir patlamayla biten Güllerin Savaşı 41. bölümünde korkulan olmayacak ve Müştemilat ahalisi, Münevver'in son dakika hamlesi sayesinde ciddi yara almadan kurtuldu; Gülru, patlamamanın ardında Halide'nin olduğundan emindi ancak hiçbir şey kanıtlayamadı. Patlamanın ardından, müştemilattakilerin bir süre için köşke yerleşmesi, Gülru ve Gülfem arasında tansiyonu yükseltti. Gülfem'le ilgili gerçeklerin peşinde olan Gülru, Gülfem'in bir sırrını daha öğrendi.

Güllerin Savaşı son bölümünde Gülru akıllıca bir oyun oynadı. Gülru'nun oynadığı oyun, Gülfem ve Cahide'yi karşı karşıya getirdi, köklü dostluk ilk kez sarsılmaya başladı. Diğer yanda, gerçeklerin peşinde olan bir diğer kişi ise Ömer'di. Cahide, Gülfem ve Gülru'nun, ondan bir şey sakladıklarından artık emin olan Ömer, harekete geçti ve hayatında ilk kez büyük bir oyun oynadı. Ömer'in tuzağına düşen üçlü için artık gerçeklerle yüzleşmekten başka çare yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler