MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 42. bölümde büyük yüzleşme

Kanal D'nin beğenilen dizilerinden Güllerin Savaşı 42. bölümü bomba gibi sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Güllerin Savaşı 42. bölümde Ömer'in hayatında yer alan 3 kadınla yüzleşmesi fırtınalı anların yaşanmasına neden oldu.

Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi Güllerin Savaşı 42. bölüm ile yine nefesleri kesti. Cihan Ayla, Gülfem ve Gülru'yu karşısına alıyor ve büyük yüzleşmede herkes eteklerindeki taşları dökecek. İlgiyle izlenen Güllerin Savaşı son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur'un paylaştığı Güllerin Savaşı son bölümü 2 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara geldi.

Güllerin Savaşı son bölümünde Gülru içinde kalan her şeyi söyledi. Gülfem ise Gülru hala şov yapmakla suçladı! Peki ya Ömer…Dizinin son bölümüne Ömer'in Gülru ve Gülfem ile olan konuşması damga vurdu. Ömer iki kadına da tepkili çünkü onu pis bir oyun çevirmeye itmişlerdi. Ömer, Gülfem'e olan tavrını açıkça ortaya koyacak ve onun acımasız bir oyunbaz olduğunu söyledi. Gülru bu durumda nasıl bir tepki verdi?

GÜLLERİN SAVAŞI 42. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer'in hayatındaki en önemli üç kadınla yüzleşmesi fırtınalı geçti. Herkes eteğindeki taşı dökerken, Gülru, Gülfem ve Ömer hayatlarının en uzun gecesini yaşadı. Gerçeğin tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmasının ardından, yaraları sarmak kolay olmayacaktı. Gülfem, Ömer'i kaybetmemek için çırpınırken Gülru ve Ömer'in yüzleşmeleri bitmek bilmedi. Öte yanda, henüz hiçbir şeyden haberi olmayan Cihan ise etrafında olup bitenlerin şaşkınlığı içindeydi. Ömer, hayatıyla ilgili önemli bir karar almak üzereyken, Gülru'nun Ömer'e attığı beklenmedik adım dengeleri yeniden sarstı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler