MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı son bölümde dengeler değişti

Cumartesi akşamlarının heyecan dolu dizilerinden Güllerin Savaşı 43. bölümüyle ekranlara geldi. Merakla beklenen Güllerin Savaşı spn bölümde Gülfem ve Ömer karşı karşıya geldi ancak işler Gülfem'in istediği gibi gitmedi.

Kanal D ekranlarının her bölümü merakla beklenen dizisi Güllerin Savaşı 43. bölümüyle izleyicileriyle buluşmaya devam etti. Dizide bu hafta Cihan, annesi, Gülru ve Gülfem yüzleşmesinden sonra şehri terketme kararını uygulamak için acele edecek ancak hiç ummadığı şeylerle karşılaştı. Güllerin Savaşı son bölümünde Gülru kendini Ömer'e anlatmaya çalışırken; Gülfem de kardeşini durumu izah etmek durumunda kaldı. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Sercan Badur gibi isimlerin paylaştığı dizi sürpriz gelişmeleriyle 9 Mayıs akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarına geldi.

GÜLLERİN SAVAŞI 43. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer ve Gülru'nun yüzleşmesi sancılı olur. Biriktirdikleri acı ve öfke ikili arasındaki tansiyonu, giderek yükseldi. Gülfem, Ömer'i kazanmak için var gücüyle çabalarken; Ömer'den gelen boşanma hamlesiyle altüst oldu. Güllerin Savaşı son bölümde Gülru'nun Ömer'e attığı adımdan tedirgin olan Gülfem ise, Gülru'ya en hassas noktasından saldırdı. Gülru'nun Gülfem'e verdiği karşılık, bir büyük gerçeği daha ortaya çıkardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler