MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem şokta

Gülru ve Gülfem'in nefes kesen mücadelesini anlatan Güllerin Savaşı 46. bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Güllerin Savaşı son bölümün final sahnelerinde Gülfem, DNA testi sonucu ile şok oldu.

Güllerin Savaşı 46. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesen sahneleriyle ekrana geldi. Her bölümü ile adından söz ettirmeyi başaran dizinin bu bölümünde Halide yine ölümcül bir tuzak içine girerken, Ömer Gülru'nun aşkına inanmak için şok eden bir teklifte bulundu. Dizinin final sahnesinde Gülfem, gerçek annesini öğrenirken, Ömer ve Gülru kaçtı. Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı 46. bölümü 30 Mayıs Cumartesi akşam saat 20.00'da Kanal D'de ekranlarına geldi.

GÜLLERİN SAVAŞI 46. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı son bölümünde Ömer ve Gülru'yu öpüşürken gören Cihan resmen yıkıldı. Gülru ise attığı adım sonrası Cihan'a verdiği sözün ağırlığını hissetti ve yaptığından pişmanlık duydu. Gülru boşanmadan ona yaklaşmamakta inat eden Ömer, eski kız arkadaşı olan Brooke'la ile gece kulübündeyken Cihanla karşı karşıya geldi ve kıyamet koptu. Gördüğü görüntüler karşısında adeta yıkılan Cihan, Ömer'i bir de başka bir kadınla görünce iyice çıldırdı. Güllerin Savaşı 46. bölüm final sahneleri ise şok etkisi yarattı. Yaptırdığı DNA testini basın mensuplarının karşısında açan Gülfem'i kötü bir sürpriz bekliyordu. Herkes Gülfem'in annesinin Halide olduğu şokunu yaşarken, Ömer ve Gülru kaçtılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler