MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 51. bölüm sonuyla nefes kesti

Güllerin Savaşı son bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Kanal D'nin beğenilen dizilerinden Güllerin Savaşı 51. bölümünde Gülru ile Ömer'in yüzleşmesi beklenden daha sancılı oldu. Yine bu bölümde yaşanan gelişmeler Gülfem'in yalnızlığı ile yüzleşmesini sağladı.

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından Güllerin Savaşı 51. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yaparak reytingleri zorlayan Güllerin Savaşı yine heyecan dolu bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide bu hafta yer yerinden oynadı. Gülru'ya hırsı bir türlü bitmek bilmeyen Ömer, bu kez çok tehlikeli bir plan hazırladı. Ömer'in duygusal sözleri Gülru'yu etkileyebildi mi? Gülru, hamile olduğunu söyledi mi? Tüm bu soru işaretleri dün akşam ekrana gelen Güllerin Savaşı 51. bölümünde yanıt buldu.

GÜLLERİN SAVAŞI 51. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı son bölümünde; Gülru ve Ömer'in yüzleşmeleri sancılı oldu. Ömer'i bir anda karşısında gören Gülru, sarsılmasına rağmen dik durmaya çalıştı. Ömer'in varlığı, Cihan'ın çabasını kamçılarken Gülfem, kardeşinin mahalle hayatına ayak uyduramayıp köşke döneceğinden emindi. Ancak gelişmeler, Gülfem'in bir kez daha kendi yalnızlığı ile yüzleşmesini sağladı. Yaşanan onca olaydan sonra moda dünyasında imajı zedelenen Gülfem, bir yandan inişteki kariyeriyle ilgilenmek zorundaydı. Gülfem'in kariyeri için gerekli olan basamağın adı ise ünlü tekstilci Tibet Yalçın'dı. Gülru'nun yolunun beklenmedik şekilde Tibet'le kesişmesi gelecek çalkantılı günlerin habercisiydi. Güllerin Savaşı 51. bölümünde Gülfem kimsenin beklemediği bir adım atmak zorunda kalırken, Gülru ve Ömer arasındaki yüksek gerilim herkes için şok edici bir hal aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler