MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı son bölümde beklenmeyen final

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Güllerin Savaşı 53. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen dizinin son bölümünde izleyiciler, şok final sahnesiyle sarsıldı. İşte, kalp krizi şokunun yaşandığı Güllerin Savaşı son bölümde yaşananlar!

Geçtiğimiz sezonun iddialı dizilerinden Güllerin Savaşı 53. bölümüyle yeni sezonda da iddialı bir şekilde devam edeceğini gösterdi. Farklı konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeken dizinin son bölümü heyecan dozu yüksek sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki, olaysuz geçen bir haftanın olmadığı dizide bu hafta neler yaşandı? Tansiyonun giderek yükseldiği Güllerin Savaşı'nın bu haftaki bölümünde; Gülru'nun hamile olduğunu öğrenen Ömer, öfke ve şaşkınlıkla altüst oldu. İçten içe baba olacağı gerçeğini bilse de, Gülru'ya olan nefreti, ağır bastı. Ömer'in Gülru'nun peşine bırakmaması Cihan'ı çileden çıkarttı ve iki erkek yeniden Gülru yüzünden karşı karşıya geldi. Başrollerini; Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı 53. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Kanal D'deydi!

GÜLLERİN SAVAŞI 53. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı yeni bölümünde; Gülru'nun hamile olduğunu öğrenen Ömer, öfke ve şaşkınlıkla altüst olmuştu. İçten içe baba olacağı gerçeğini bilse de, Gülru'ya olan nefreti bu gerçeği reddetmesine sebep oldu. Ömer'in gerçeği öğrenmesiyle zor günler geçiren ve hep tetikte olan Gülru'nun yolu, Tibet ile kesişti. Tibet ve Gülru tanışıklığı, Gülfem'i şaşırttı. Öte yandan, Ömer'in bebek için beklediği gibi harekete geçmemesiyle gerilen Gülfem, son silahını Cahide'den yana kullandı. Ancak, Cahide bu haberi kaldırabilecek bir kuvvette değildi. Cahide'nin hamilelik haberini almasıyla yaşananlar herkesi, hayatları değiştirecek yeni bir viraja soktu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler