MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 58. bölümde Gülru Sipahi geri döndü

Güllerin Savaşı son bölümü ile izleyicilerini unutulmaz sahnelere tanık etti. Bebeğini kaybeden Gülru yine intikam peşinde! İşte, Güllerin Savaşı 58. bölüm görüntüleri ve detayları!

Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı ve Sercan Badur'un paylaştığı Güllerin Savaşı 58. bölümü nefes kesen gelişmeleriyle ekrana geldi. Güçlü kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla dizi severlerin gönlünde taht kuran Güllerin Savaşı dizisinin son bölümünde izleyicileri yine sürprizlerle ve gözyaşıyla dolu sahneler bekliyordu. Uzun süredir birbirlerinden köşe bucak kaçan Ömer ve Gülru yaşadıkları büyük acıyla kısa sürede olsa birbirlerine tutundu. Öte yandan Gülru'nun kardeşi olduğunu hala sindiremeyen Gülfem iyice çıldırdı. Güllerin Savaşı 58. bölümü dün akşam saat 20.00'da Kanal D'de ekranlarındaydı!

GÜLLERİN SAVAŞI 58. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı son bölümünde Bebeklerini kaybetmeleriyle birlikte Gülru ve Ömer, hayatlarının en büyük acısıyla sınanacakları yepyeni bir döneme girerler. Ömer, nefretine sığınıp yaptığı hatalarıyla en ağır şekilde yüzleşirken; Gülru için artık hayat durmuş, umutlar tükenmiş, anlamlı olan her şeyin yerini koca bir boşluk alır. Bu duygularla daha fazla köşkte kalmak istemeyen Gülru, herkesten uzağa gider ancak acılarını birbirleriyle yüzleşmeden taşıyamayacaklarına inanan Ömer, gölge gibi peşindedir. Öte yandan Gülru'nun hedefinde olan Gülfem ise, haksız yere suçlanmanın acısı ile öğrendiği ruhunu tüketen gerçeğin sancısı arasında kıvranmaktadır. Gülru, Ömer ile yaşadığı büyük yüzleşmenin ardından kendini tamamen acıya teslim etmek üzereyken hiç ummadığı bir yerden, adeta kaderini değiştirecek bir destek bulur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler