MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 59. bölümde şok gelişme

Kanal D'nin ilgiyle izlediği Güllerin Savaşı 59. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Büyük bir merakla izlenen dizinin 59. bölümünde Gülru-Gülfem savaşı yeniden daha büyük başladı. İşte, Güllerin Savaşı son bölüm detayları...

Güllerin Savaşı iddialı bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı ve Sercan Badur'un paylaştığı dizi 59.bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Peki, farklı konusu ve iddialı sahneleriyle ekrana kilitleyen Güllerin Savaşı 59. bölümünde neler yaşandı? Dizinin son bölümünde iki kardeş birbirine girdi. Ömer Gülru'yu durdurabilmek için elinden geleni yaptı. Peki, başarılı olabildi mi? Evladını kaybetmenin acısıyla yeniden büyük bir savaş başlatan Gülru, Ömer'in çabalarına karşılık verdi mi? Sürprizlerle dolu Güllerin Savaşı 59. bölümü dün saat 20.00'da Kanal D'de ekranlarındaydı!

GÜLLERİN SAVAŞI 59. BÖLÜM ÖZETİ

Gülfem, Gülru ve Tibet'ten yediği golü hazmetmeye çalışırken, Gülru'nun hayatında yepyeni bir dönem başlamıştı. Eski defterlerin yeniden açılacağını ve hırs dolu mücadelenin kaldığı yerden devam edeceğini ilan eden bu yeni dönem, Ömer'i de Cihan'ı da rahatsız etti. Güllerin Savaşı 59. bölümünde Gülru'nun yeni bir intikam oyunuyla kendine bir kez daha zarar vermesinden korkan Ömer ise onu çıktığı yoldan döndürebilmek için adeta çırpınmaya başladı. Öte yandan hayatının her anlamda en zor günlerini geçiren Gülfem için aldığı darbe ile birlikte küllerinden doğmaktan başka şans kalmamıştı. Güllerin Savaşı son bölümünde Gülfem'in, Gülru ve Tibet'e verdiği karşılık, Ömer ve Gülru'yu bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler