MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı final bölümüyle şaşırttı

İki sezondur devam eden Güllerin Savaşı 68. bölümüyle son kez ekranlara geldi. Son bölümde Gülru, Gülfem'e son kozunu oynadı. Peki, finalde neler yaşandı? İşte, Güllerin Savaşı final bölümünde yaşananlar!

Kanal D'nin oldukça iddialı başlayan intikam dizisi Güllerin Savaşı'nda artık sona gelindi. Çarpıcı senaryosu, nefes kesen sahneleri ve kadrosundaki isimlerin güçlü oyunculuklarıyla dizi severlerin ilgisini çekmeyi başaran Güllerin Savaşı final bölümü olan 58. bölümüyle son kez ekranlara geldi. Peki, finalde ekran başındakileri neler bekliyordu? Başrollerinde Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın yer aldığı, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği dizide bu hafta Gülru ve Gülfem son kez karşı karşıya geldi. İşte Güllerin Savaşı final bölümünde yaşananlara dair detaylar!

GÜLLERİN SAVAŞI 68. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı'nın finalinde yıllardır saklanan sırlar ortaya çıktı. Gülfem, kendini yine bir ailenin istenmeyen ferdi olarak buldy ve elindeki her şeyi kaybetti. Gülru, Gülfem'in son sığınağı olan Tibet'i de elinden almaya çalışırken, Ömer sürpriz bir şekilde olaya tanıklık etti. Ve finalde tüm aileyi büyük bir sürpriz bekliyordu. Gülfem ile kardeş olduğunu öğrenince ne tepki verdi? Gülru'nun oynayacağı son koz neydi? Ömer ve Gülru aşkında neler yaşandı İşte, tüm bu sorulara yanıt Güllerin Savaşı final bölümündeydi!

GÜLLERİN SAVAŞI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Ekranlarda iki sezondur devam eden Güllerin Savaşı'nın kaldırılma nedeni belli oldu. Dizinin final kararı almasının sebebi olarak başrol oyuncuları Damla Sönmez ve Barış Kılıç ikilisinin kavgaları gösteriliyor. İddialara göre dizinin Gülru'su Damla Sönmez, dizide aşık olduğu adam Ömer'e hayat veren Barış Kılıç'ı bezdiren Sönmez'in set ekibini de zorladığı öğrenildi. Her fırsatta ödüllü ve konservatuar mezunu olduğunu dile getirdiği söylenilen Damla Sönmez, filmin yapımcısı Fatih Aksoy'u da harekete geçirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler