MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı son bölüm Kanal D'de izleyicilerle buluştu

Her bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan Güllerin Savaşı dizisinin 23. bölümünde yine sürpriz gelişmeler yaşandı. Gülfem Akif ile yaşananlardan sonra Akif'i öldürdüğü fikriyle mücadele etmeye çalıştı.

Güllerin Savaşı son bölümü ekrana çıktı. Yeni bölüm izleyiciyi ekrana kitledi. Dizide olayların ardı arkası kesilmedi. Gülfem son bölümde Akif'i öldürdüğü düşüncesiyle boğuştu. Güllerin Savaşı 23. bölüm cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de başladı.

Gülfem kendisine saldıran Akif'in başına darbelemişti. Yeni bölümde Akif'in ölüp ölmediği merak edildi. Gülfem'in aldığı tehdit mesajları Gülfem'i iyice endişelendirdi. Gülfem'in yaptıklarının ortaya çıkmasıyla Gülfem iyice köşeye sıkıştı. Gülru ise Gülfem'in bu halinden oldukça memnundu. Gülru Gülfem'in halini zevkle izledi. Onun için artık savaş başlamıştı.

Ömer ise Gülru ile ilgili gerçekleri öğrendi. Yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık içerisinde olan Ömer, Gülru'dan af diledi ancak Gülru'nun kalbi bir kere kırılmıştı artık. Gülru, Ömer'e tam anlamıyla güvenemedi, Gülru'nun Ömer'i affetmesi hiç kolay olmadı. Diğer yandan Cihan'ın evlilik teklifi herkes için büyük bir sürpriz oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler