MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı son bölümde ters köşe yaptı

Sevilen Kanal D dizisi Güllerin Savaşı yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Güllerin Savaşı'nda izleyicileri pek çok sürpriz bekliyordu. İşte, Güllerin Savaşı son bölümünde yaşananlara dair detaylar!

Ekranlara bomba bir sezon finaliyle ara veren Güllerin Savaşı yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Birbirine düşman hırslı ve tutkulu iki kadının hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana getiren Güllerin Savaşı dizisinin yeni sezon ilk bölümünde izleyiciler, üst üste pek çok sürprizle karşı karşıya geldi. Dizinin fenomenlerinin kafasındaki soru işaretlerine yanıt olan dizinin 49. bölümüne Gülru ve Gülfem'in aylar sonra buluştuğu sahne damga vurdu. Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı, heyecan dozu yüksek dizi Güllerin Savaşı 49. bölümü ile 5 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarındaydı!

GÜLLERİN SAVAŞI YENİ SEZON TÜYOLARI

Güllerin Savaşı son bölümünde; Gülru ve Gülfem'in büyük trajedilerinin üzerinden 3 ay geçmiş, hayat her şeye rağmen devam etmişti. Gülru, hayatının en karanlık gecesinden aydınlığa çıkmıştı ve hamileydi. Kötü günleri geride bırakmış, bebeğine kuracağı gelecek için heyecanla gün sayarken bir yandan da hayat kavgası içinde, ekmek parası derdindeydi. "Gülru Sipahi" olduğu günleri geride bırakmıştı. Hayatının en zor üç ayını geçiren Gülfem için ise yeniden ayağa kalkma zamanı gelmişti. Aylarını adeta inzivada geçirmiş olan Gülfem'i ayağa kaldıracak yeni bir hedefi vardı: Cihan. Cihan yaşıyordu ancak beynindeki kurşun her an ölmesine neden olabilirdi. Yaşadığı ve yaşattığı fırtınanın ardından arkasında bıraktığı enkazı merak eden Ömer, Güllerin Savaşı 49. bölümünde özel bir ameliyat için Türkiye'ye dönerken, hayat Gülru ve Gülfem'i yeniden karşı karşıya getirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler