MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günahkar 7. bölümde Ali Yusuf ve Saliha kaza yaptı

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Günahkar son bölümüyle izleyenlerine heyecan dolu anlar yaşattı. Ali Yusuf ve Saliha Günahkar 7. bölümde kaza geçirdi. Öte yandan Sado ise Saliha'ya karşı farklı duygular beslemeye başladı.

Sevilen dizi Günahkar 7. bölümü izleyicilerle buluştu. Yürekleri ağızlara getiren bölümde Ali Yusuf ve Saliha kaza geçirdiler ve Saliha ölüm kalım savaşı verdi. Ali Yusuf ise kendini yaralarına aldırış etmeden Saliha'nın kurtulması için doktorlara yalvardı. Dizinin bu bölümü izleyenleri ekranları başına kitlemeyi başardı. Fox Tv'nin beğenilen dizisiGünahkar son bölümüyle 15 Aralık Pazartesi ekrana geldi.

Günahkar 7. bölümde Ali Yusuf ve Saliha kazanın ardından hastaneye getirildi. Ali Yusuf kendi yaralarının acısını boş vermişti ve Saliha'yı yaşatmaları için yalvardı. Saliha verdiği ölüm kalım savaşından bedenen sağ çıksa da ruhen ve aklen aynı insan değildi. Saliha'nın bu yeni hali Aslıhan'ın bütün gücü ele geçirmesi için bulunmaz bir fırsat oldu. Ali Yusuf elbette buna izin vermedi. Saliha'yı tamamen iyileşene kadar herkesten sakladı. Ancak Günahkar 7. bölümde Aslıhan ve Gökhan'ın peşine taktığı adamlar yüzünden Saliha'dan uzak durmak zorundaydı.

Saliha'ya iyileşme sürecinde yardım eden Sado ona karşı engelleyemediği duygulara kapılmaya başladı. Günahkar son bölümde Ali Yusuf'un tüm fedakarlığına rağmen Saliha'nın izini buldular. Ali Yusuf onu korumak için karşısına çıkmak zorundaydı. İkisinin bu karşılaşması Ali Yusuf'u kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda bıraktı. Günahkar 7. bölümde Sado, Ali Yusuf'un kendi sonunu yazmasına engel olabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler