MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günahkar son bölümü Fox'da ekrana geldi

Fox Tv'nin yeni dizisi Günahkar son bölümde işler değişti, ortalık karıştı. Son bölüm dün akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. 4. bölümde Ali Yusuf, Aslıhan'ın evleneceğini öğrendi.

Sosyal medyada ilk yayınlandığı tarihten beri konuşulan Atv'nin 3 bölüm ekrana getirdiği dizi Günahkar 4. bölümü de olay yarattı. İzleyici ekran başına kitlendi. Son bölümde Aslıhan'ın aldığı tehditleri umursamaması ileride başına büyük işler açtı. Başrollerini Ali Yusuf roluyle Seçkin Özdemir, Saliha rolüyle Gülcan Arslan ve Aslıhan rolüyle Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı Günahkar son bölümde heyecan dorukta oldu.

Günahkar son bölümde Aslıhan'ın yıllardır beklediği gün gelip çattı. Aslı "Tezhanlı soyadını taşıyacağım artık. Koca bir imparatorluğun kraliçesi olacağım." dedi. Aslıhan bu mutlu güne saatler sayarken Ali Yusuf, bu evliliği bir şekilde öğrendi. Aslıhan'ı arayıp yedi yıl hapiste yatmasına sebep olan büyük sırrı açıklamakla tehdit etti. Aslıhan ise bu tehdidi ciddiye almadı, Ali Yusuf'un bunu ispatlayamayacağını düşündü. Hapisten kaçan abisinden gelen mesaj ise Aslıhan'ı harekete geçirdi.

Ali Yusuf ve abisinin iş birliği yaptığını düşünen Aslıhan bu sefer sert bir hamlede bulundu. Ali Yusuf'un iki seçeneği vardı. Ya Aslıhan'ın verdiği parayı ve kardeşini alıp çekip gidecek yada bu uğurda verdiği savaşta ölecekti. Günahkar son bölümde Saliha'nın maddi durumu iyice kötüye gitti, Saliha bütün maddi ayrıcalıklarını kaybetti. Ona destek olan isim ise Ali Yusuf oldu. Ta ki onun hiç görmediği karanlık yüzünü görene kadar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler