MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günebakan 3. bölümde Rüzgar'dan aşk itirafı

Trakya komedi Günebakan son bölümü 26 Temmuz Pazar akşamı ekrana geldi. Renkli sahnelerin arka arkaya geldiği, yeni gelişmelerin yaşandığı Günebakan 3. bölüme Rüzgar'ın itirafı damga vurdu.

Günebakan 3. bölümü renkli sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Kadrosunda; Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan son bölümünde başbaşa kalan Günce ve Rüzgar arasında romantik anlar geçti. Trakya'nın şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarının hikayesini anlatan, Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği Günebakan 3. bölümü 26 Temmuz Pazar akşamı ekrana geldi.

GÜNEBAKAN 3. BÖLÜM ÖZETİ

Günebakan son bölümünde; Rüzgar ve Günce paraşüt gezisini sorunlu geçirse de yere indiklerin her şey yolundaydı, sadece ufak bir sorun vardır: ikili kaybolmuştu. Üstelik yanlarında yakınlarına haber vermek için telefonları da yoktu. Ancak, bu sayede herkesten uzakta başbaşa kalan çift arasında duygusal anlar yaşanacaktı. Rüzgar'ın nişanlı olması nedeniyle kendini çeken Günce, aldığı aşk itirafıyla şaşırdı. Günebakan 3. bölümünde Günce ve Rüzgar'dan haber alamayan aileler ise panik yaşadı. Dizinin eğlenceli anları ise Burak Kut'un diziye konuk olduğu anlarda yaşandı. Belediye Başkanı Servet ve Zabıta Fikri arasında yaşananlar izleyicileri güldürdü.

GÜNEBAKAN KONUSU

Günebakan, Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını anlatıyor. Özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettahla evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır. Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüyanın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler