MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günebakan 4. bölümde Esra'nın oyunu damga vurdu

Atv ekranlarının yeni aile dizisi Günebakan son bölümü izleyicilerinin karşısına 2 Ağustos Pazar akşamı çıktı. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Günebakan 4. bölümünde Rüzgar kıskançlık krizleri geçirirken, Esra Günce'yi rezil etme planları yaptı.

Sevilen yaz dizisi Günebakan 4. bölümüyle ekranlara geldi. Trakya'nın küçük ve sevimli köyü Gündedi kasabasında yaşanan olayları ele alan dizinin bu bölümünde işler fena karıştı. Trakya komedi mesajıyla yola çıkan Günebakan son bölümünde; Günce'nin arkadaşları, yamaç paraşütü için kasabaya geldi. Günce'yi kıskanan Esra onu rezil etmek için kolları sıvadı. Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan 4. bölümü 2 Ağustos Pazar akşamı yayınlandı.

GÜNEBAKAN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Günebakan son bölümünde; Günce'nin İstanbul'dan arkadaşları yamaç paraşütü için kasabaya gelmişlerdi. Bunu öğrenen Esra, Günce'yi arkadaşlarına rezil etmek için bir plan yaptı. Fettah, Arif ve Kornet Osman'a aralarını düzeltmek için mangal teklifi yaptı. Tekneyle denize açıldıklarında Fettah'ın gerçek niyeti belli oldu. Teknesini izinsizce alan Arif ve Osman'ı cezalandırmak için Fettah onları denizin ortasında bıraktı. Günebakan 4. bölümüne damga vuracak diğer sahne ise hapishaneden kaçan bir mahkûmun Gündedi kasabasına gelmesi, oldu. Bu durum özellikle Belediye'de panik yarattı. Mahkûmu bulmak için kasaba halkı seferber oldu

GÜNEBAKAN'DA SÜRPRİZ İSİM

Pazar akşamlarına yeni bir renk katan Günebakan yeni bölümlerinde güzel oyuncu Esra Sönmezer'de olacak. Esra Sönmezer, Hakkı Ergök'ün hayat verdiği Oktay karakterinin çıtır sevgilisi olarak ekranlara gelecek. Filme dahil oluşu hakkında konuşan Esra Sönmezer, "Oynayacağım karakter esrarengiz ve izleyiciyi her bölümde şaşırtacak bir yapıya sahip, böyle bir karaktere hayat verecek olmak beni heyecanlandırdı." dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler