MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günebakan 5. bölümde Esra'dan şok hamilelik haberi

Trakya komedisi Günebakan son bölümü 9 Ağustos Pazar akşamı ekrana geldi. Atv ekranlarının yeni dizisi Günebakan 5. bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya yaşandı. Önce Rüzgar nişanı attı, sonra Esra'dan hamilelik haberi geldi.

Yeni aile dizisi Günebakan son bölümünde tansiyon yükseldi. Her hafta ayrı bir maceranın yaşandığı Gündedi kasabasında geçen olayları samimi bir şekilde anlatan Trakya komedi dizisinin bu bölümünde Rüzgar nişanı attı, ortalık fena karıştı. Günebakan 5. bölüm finaline doğru izleyicileri büyük de bir sürpriz bekliyordu. Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan 5. bölümü 9 Ağustos Pazar akşamı Atv ekranlarına geldi.

GÜNEBAKAN 5. BÖLÜM ÖZETİ

Günebakan son bölümünde; Rüzgar, kardeşini korumak için nişanlandığı Esra'ya daha fazla dayanamadı ve Günce'nin kalbini tekrar kazanmak adına nişanı attı. Ancak, Esra Rüzgarı kolay kolay bırakmaya niyetli değildi. Rüzgar ve Günce aşkını tamamen bırakmak için plan yaptı. Günebakan 5. bölümünde; Rüzgar ve Fettah'ın arası bu sebeple birkez daha gerilecekti. Esra ile tamamen yolunun ayrıldığını düşünen Rüzgar soluğu, Günce'nin yanında aldı. İkili tam hiç olmadıkları kadar yakınlaşmışken, Esra'nın sürpriziyle şok oldu. Günce ile yakınlaşmasını kaldıramayan Esra, Günebakan son bölümde karşı hamle olarak şok bir açıklama yaptı ve Rüzgar'dan bebek beklediğini söyledi.

GÜNEBAKAN KONUSU

Günebakan, Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını anlatıyor. Özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettahla evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır. Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüyanın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ancak, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünce işler karışır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler