MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 11. bölümde Güneş'in büyük sırrı, ortaya çıktı

Fenomen dizi Güneşin Kızları, yayınlanan son bölümü ile nefesleri kesti. İzleyicilerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği Güneşin Kızları 11. bölümünde, bu kez Güneş'in bir sırrı ortaya çıktı. İşte, Selin'in intikam sahnesinin damga vurduğu Güneşin Kızları 11. bölümünde yaşananlar!

Kısa sürede fenomen haline gelen Güneşin Kızları 11. bölümü yeni gününde izleyicilerinin karşına bomba sahneleriyle çıktı. Genç ve deneyimli isimleri bir arada toplayan Güneşin Kızları dizisinin son bölümünde sırlar yavaş yavaş açığa çıkarken; Ali'den intikam almaya kararlı olan Selin, tehlikeli oyunlar oynamaya devam etti. Kanal D'nin yaz aylarında izleyicisinin beğenisine sunduğu ancak başarısıyla yeni sezonu da garantileyen dizisi Güneşin Kızları 11. bölümünde Haluk ve Güneş cephesinde ise şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Haluk'un sırrını öğrenen Rana, onunla hayır diyemeyeceği bir pazarlık yaptı. Olayların ardı arkasının kesilmediği, soru işaretlerinin eksik olmadığı Güneşin Kızları'nın son bölümü 31 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI 11. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları son bölümünde Ali'den beklenmedik bir darbe alan Selin'in canı yanmaya devam etmekteydi. Ali'nin Didem ve Tuğçe ile bir olup kendisine tuzak kurduğunu düşünen Selin, Ali'den intikam almak için kolları sıvadı. Ali, Tuğçe ve Didem'in Selin'in görüntülerini internette yaydıklarını öğrendi. Çok öfkelendi, Selin'den nasıl özür dileyeceğini bilemedi. Selin olayları sindirmiş gibi görünse de, bu kimsenin yanına kalmayacaktı. Güneşin Kızları 11. bölümünde Nazlı'ya karşı başka türlü bir şeyler hissettiğini anlayan Savaş ise ona buluşma teklif etti. Nazlı'yı tatlı bir ilk buluşma telaşı sardı. Bu defa o da Savaş'ın ona olan aşkını ilan edeceğine ikna olmuş gibiydi. Zafer'in, Peri'yi takip ettiğini öğrenen Güneş, Zafer'le yüzleşmeye karar verdi. Bu kararını paylaştığında Haluk, Güneş'i yalnız bırakmak istemedi. Zafer'in peşine düştü. Rana, Haluk'un değişeceğine inanmamaktaydı. Haluk'a karşı ajanlık yaptı ve öğrendikleri karşısında şok oldu. Haluk'la pazarlığa oturdu. Ya Güneş'i ve kızları artık azad edip onlara zarar vermeyecekti ya da Rana bizzat kendisi gitmelerini sağlayacaktı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler