MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları son bölüm, finaliyle nefes kesti

Ekranların fenomen dizisi Güneşin Kızları 12. bölümü ile yine ekranlara damga vurdu. Farklı konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Güneşin Kızları dizisinin ekrana gelen son bölümünde sırlar aralanmaya başladı. İşte, final sahnesiyle şoke eden Güneşin Kızları son bölümünde yaşananlar!

Güneşin Kızları son bölümü, iddialı sahneleri ve şaşırtıcı gelişmeleriyle Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizileri arasında yer almaya devam etti. Sırlarla dolu senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları 12. bölümünde heyecan dozu daha da arttı. Dizinin son bölümünde Güneş, kaçmaya çalıştığı geçmişinin ortaya çıkmasıyla adete yıkıldı. Bu yolda ona destek olacak isim ise yine Haluk oldu. Peki, Güneş kızlarının bile bilmediği büyük sırrını nasıl açıkladı? Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı Güneşin Kızları dizisi 12. bölümü 7 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI 12. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları son bölümünde; Güneş, zarfın içinden çıkan kayıp ilanının ardından dağıldı. Unutmak için çabaladığı geçmişi, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkmıştı. Haluk, Güneş ne diyorsa ona inandı ama Güneş bir an önce bu olayın kapanmasını istemekteydi. Fakat İnci ve Sevilay'ın, bu olayı unutturmaya hiç niyeti yoktu. Güneş'e karşı bir plan yaptılar. Güneşin Kızları 12. bölümünde gençler arasında ise yeni krizler söz konusuydu. Nazlı, Savaş'tan uzak durmaya karar verdi. Savaş yüzünden yeterince canı yanmıştı ve Savaş'ın hala Melisa'yı unutamadığını düşünmekteydi. Savaş, her ne olursa olsun Nazlı'dan uzak duramayacağını anladı ve Nazlı ne kadar kaçarsa kaçsın, onu yakalayıp konuşmaya karar verdi. Ali, Selin'den yediği tokadın ardından hatasını anlamaya çalıştı. Belki de hatası, Selin'le dürüstçe konuşmamaktı? Ali, Selin'le her şeyi açık açık konuşmaya karar verdi. Bu oyunlara bir son verecekti. Ali, Selin'e bir sürpriz hazırladı ama asıl sürpriz onu beklemekteydi. Selin'in de söyleyecekleri vardı; bir de aralarında kapanmamış hesapları…

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler