MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 16. bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu

Güneşin Kızları son bölümü ile yine çok konuşturdu. Kısa sürede izleyicilerden beğeni kazanan Güneşin Kızları 16. bölümündeki olaylı sahneler, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. İşte, Güneşin Kızları 16. bölümünde yaşananlar!

GÜNEŞİN KIZLARI 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kısa sürede büyük bir kitlenin hayranlığını kazanan Güneşin Kızları son bölümü izleyicilerinin karşısına yine bomba sahneleriyle çıktı. Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de yer aldığı dizinin 16. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Geçmişten gelen sırların aralanmaya devam ettiği, genç aşıkların arasında heyecanlı ve eğlenceli anların yaşandığı Güneşin Kızları 16. bölümünde Haluk, kardeşi Ahmet'e silahı doğrultacak. Peki, Haluk kardeşi Ahmet'i vurdu mu? Başrollerinde; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel ve Burcu Özberk'in yer aldığı Güneşin Kızları 16. bölümüyle 5 Ekim Pazartesi akşamı ekranlardaydı.

GÜNEŞİN KIZLARI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları son bölümünde;Güneş bir yandan kızların Zafer'le görüşmesinden korkarken, diğer yandan Sevilay'ın kendisine dava açtığını öğrendi. Sevilay, Güneş'e geçmişini araştırmalarının Ahmet'le bir ilgisi olduğundan bahsetti. Kafası karışan Güneş, İnci ve Sevilay ikilisinin neler karıştırdığını çözebilmek için İnci'ye yaklaştı. Nazlı Savaş'ı affetmeme kararı alır ama Savaş Nazlı'nın peşini bırakmadı. Duruma müdahale eden Selin, Nazlı'ya söz verdirir. Ne olursa olsun Savaş'la bir daha konuşmayacaktı! Nazlı, Savaş ve Selin'in arasında kalır.

Güneşin Kızları 16. bölümünde Selin, Ali'nin düello davetini kabul eder ve Emre'yle bir araya gelme kararı aldı.. Ali Selin'in iddiayı ciddiye aldığını görünce pişman olup Selin'i vazgeçirmeye çalıştı ama Selin oynamaktan vazgeçmedi. Ahmet, Haluk'un sabrını taşırdı. Haluk, Ahmet'e birlikte avlanmaya davet etti. Ahmet, Haluk'un esas amacını bilmesine rağmen bu daveti kabul etti. Bu Ahmet'in belki de hayattaki son günü olacaktı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler