MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları son bölümde Güneş'ten şok karar

Dizi severlerin merakla beklediği dizi Güneşin Kızları 17. bölümü son sahnesiyle hafızalara kazındı. Güneşin Kızları son bölümünde Zafer'i kızlarından uzak tutmak için her şeyi göze alan Güneş, kendini feda etmeye hazırdı.

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen Güneşin Kızları 17. bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başardı. Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de yer aldığı dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin ve Ali aşkı ortaya çıktı, ortalık fena karıştı. Kanal D'nin sosyal medyaya da sık sık damga vuran dizisi Güneşin Kızları'nda bu hafta sürpriz gelişmeler ve olaylı sahneler arka arkaya geldi: Haluk, Ahmet'i vurdu! Selin ve Ali öpüşmesine tanık olan Emre, ortalığı birbirine kattı. Ahmet öldü mü? Ali ve Emre yüzleşmesinde neler yaşandı? Güneş, Selin'e neden tokat attı? Oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları 17. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Kanal D'dydi!

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları son bölümünde; Güneş ve Rana, ormanda Ahmet ve Haluk'u bulduklarında şoke oldular. Ahmet vurulmuştu. Rana, yıllardır başına gelmesinden korktuğu olay gerçekleştiği için kilitlendi. Haluk ise, olayın kaza olduğunu söylemekteydi. Nazlı, babasıyla görüştüğünü ve Haluk'un onu tehdit ettiğini annesine söylemeye kararlıydı. Güneş'in kafasında Haluk'un bir katil mi olduğu sorusu varken, Nazlı'nın baba çıkışıyla sarsıldı. Güneş, Nazlı'ya Zafer'le görüşmeyeceğini söylese de genç kız kararını vermişti. Babalarının gerçekten nasıl bir insan olduğunu bilen Selin de olaya dahil oldu. Nazlı, Haluk'un gerçek yüzünü göstermek için bir plan yaptı. Bu plan Nazlı'nın, Haluk ile lgili başka bir sırra şahit olmasına sebep olacaktı. Güneşin Kızları 17. bölümünde; Selin ile Ali, aralarındaki ilişkinin ne olacağına daha karar verememişken, Emre videoyu gördü. Ali ile yüzleşti. Ali, Selin'in onunla bir ilgisi olmadığını söyleyerek Selin'i korumaya çalıştı. Hırstan gözü dönen Emre ise, Haluk'a videoyu göstermeye karar verdi. Peri, Nazlı'yı takip eder ve aylardır onunla konuşmaya çalışan adamın babası olduğunu öğrendi. Güneş, Peri'nin babasına gitmek üzere olduğunu öğrenince deliye döndü. Zafer'i kızlarından uzak tutmak için her şeyi göze alan Güneş, kendini feda etmeye hazırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler