MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 23. bölümde sürpriz gelişme

Güçlü kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları son bölümüyle ekrana kilitledi. Yaşanan sürpriz gelişmeler, ekran başındakileri şaşırttı. İşte, Güneşin Kızları 23. bölüm detayları!

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları 23. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Kadrosuna katılan yeni isimleri ve giderek artan heyecan dozuyla ekrana kilitleyen dizinin son bölümünde ilişkileri herkes tarafından öğrenilen Nazlı ve Savaş için hayat yeni başladı. Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Güneşin Kızları son bölümünde fenomen çift Selin ile Ali arasındaki ipler ise yine gerildi. Güneş ve Haluk cephesinde ise kıskançlık krizleri baş gösterdi. Başrollerini; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan gibi isimlerin paylaştığı Güneşin Kızları yeni bölümü 23 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarındaydı!

GÜNEŞİN KIZLARI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları 23. bölümünde Savaş'ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlattı. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başladı. Nazlı her adımda Savaş'ın yanında olacaktı. Selin, Tuğçe'yle beraber Elif'in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıydı. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardı. Levent, Ali'den Sevilay'ın hayatına girmek için izin istedi. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemekteydi. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya geldiler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler