MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları son bölümde şok gelişme

Güneşin Kızları 24. bölümüyle ekrana kilitledi. Selin, Ali'ye aşkını itiraf etmeye hazırlanırken; Savaş ve Nazlı arasında ipler gerildi. İşte, Güneşin Kızları son bölümünde yaşananlar!

Güneşin Kızları'ndan yine bomba gibi bir bölümle geldi. Başrollerini; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan'ın paylaştığı dizinin 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Farkı konusu ve güçlü kadrosu ile ekranlarda büyük ses getiren Güneşin Kızları son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Ali'yi kaybetmek üzere olduğunu anlayan Selin, itiraf etmek için hazırlıl yaparken; Melisa'yı Savaş'ın evinde gören Nazlı, kıskançlık krizlerine girdi. Levent ise, Ali'nin kendi oğlu olduğunu açıklamaya karar verdi. Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları son bölümü dün akşam saat 20.00'de Kanal D'deydi!

GÜNEŞİN KIZLARI 24. BÖLÜM ÖZETİ

İkizlerin doğum günü yaklaşmaktaydı. Selin, Elif'e yaptıklarından ötürü kendisini çok kötü hissediyordu. Hatta dört gözle beklediği 18. yaş doğum gününü kutlamak istemediğini söyledi. Ali'nin, Haluk'a kendisini anlattığını duyan Selin fikrini değiştirir. Elif ise boş durmaz. Ali'yi Selin'e karşı doldurur. Selin, Ali'yi kaybetmek üzere olduğunu anladı ve her şey için çok geç olmadan Ali'ye hislerini söylemeye karar verdi Melisa, Elif'le arkadaş olmak, bu sayede Savaş'a yaklaşmak istedi. Nazlı, Savaş'ın evinde Melisa'yı görünce sinirlendi. Savaş ve Nazlı tartıştı. Nazlı, Savaş'ın doğum gününe gelmeyeceğini zannederken Savaş, Nazlı'ya sürpriz hazırlamıştı. Güneşin Kızları son bölümünde Levent ise, Ali'nin kendi oğlu olduğunu açıklamaya karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler