MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 3. bölümde Haluk'tan şok tepki

Güneşin Kızları son bölümüyle de Kanal D ekranlarına damga vurmayı başardı. 2 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan Güneşin Kızları 3. bölümde Güneş ile tartışan Haluk'un tepkisi şaşırttı.

GÜNEŞİN KIZLARI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kanal D ekranlarının kadrosuyla dikkat çeken dizisi Güneşin Kızları 3. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Dizinin bu ani bir kararla evlenen Güneş, evliliğinin tadını çıkaramadan, yeni sorunlarla karşı karşıya kaldı.. Güneş yeni hayatındaki düzenini kurmaya çalışırken, kızları çoktan yeni hayatlarına alışmıştı. Evin hırçın kızı Nazlı bile annesinin evliliğini kabul etti bu kabullenişin altındaysa henüz itiraf edemese de Savaş' a olan aşkı yatmaktaydı. Güneşin Kızları son bölümü sır dolu, sürpriz gelişmeleriyle 2 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de ekrana geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI 3. BÖLÜMf

Kanal D'nin ilk iki bölümüyle reytingleri alt üst eden dizisi Güneşin Kızları 3. bölümünde kolyenin sırrı devam ederken, Güneş evliliklerini açıklayaman yeni sorunlarla karşılaştı. Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları 3. bölümünde başta çok itişen Savaş ve Nazlı arasında romantik rüzgarlar eserken, Selin ve Ali arasındaki sataşmalar diziye damga vurdu. Savaş'ın aşık olduğa kıza aldığı hediyeyi Nazlı'da görmesi, Güneşin Kızları 3. bölümüne heyecan katan bir diğer sahne oldu. Nazlı'nın bulduğu kolye, Haluk'un sırlarını ortaya çıkarabildi mi? Selin ve Ali hesaplaşmasında son durum ne oldu?

GÜNEŞİN KIZLARI KONUSU

Güneşin Kızları;35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmeni olan Güneş'in ve kızlarının bir anda değişen hayatını anlatmaktadır. Güneş, 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak Güneş'in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu'nun çıkışıyla her şey değişecektir. Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler