MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 31. bölümde kadroya sürpriz isim

Pazartesi akşamlarının iddialı yapımı Güneşin Kızları 31. bölümünde sürpriz bir gelişme var. Dizinin bugun yayınlanacak bölümünde kadroya yeni bir isim katılıyor. İşte, Güneşin Kızları yeni bölümü ve detayları!

GÜNEŞİN KIZLARI 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Sevilen Kanal D dizisi dizisi Güneşin Kızları yepyeni bölümleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yayınlandığı her hafta izleyici karşısına yeni bir sürprizle çıkan Güneşin Kızları 31. bölümüyle ekrana gelecek. Son yaşanan gelişmeler ardından merakla beklenen dizide bu hafta olayların ardı arkası kesilmeyecek. Güneş, hamile olduğunu öğrenecek. Selin ise oyunculuk için ilk adımı atacak. Peki, bu duruma Ali'nin tepkisi ne olacak? Güneşin Kızları yeni bölümünde en çok merak edilen konu bu! Başrollerini seyirci Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel'in paylaştığı Güneşin Kızları 31. bölümüyle bu akşam Kanal D'de!

GÜNEŞİN KIZLARI 31. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları'nda bu hafta büyük bir sürpriz var: Güneş, hamile! Haluk, bu haberi büyük bir sevinçle karşılar. Bebeğin ikisi için de, ikinci bir şans olduğuna inanır. Ancak Güneş, Zafer'in ölümünden çok etkilenmiştir ve büyük bir vicdan azabı duymaktadır. Zafer'in hayaleti, Güneş'in peşini bırakmamaktadır. Güneş, kızları kendisinden uzaklaştırmak ister. Selin ve Ali, Zafer'i ellerinden kaçırdıklarını düşünür. Selin, bunu bir işaret olarak yorumlar. Babasının kim olduğunu öğrense bile, ona karşı öfkeden başka bir şey hissetmeyecektir. Ali'nin ise Selin'in tersine bu olayın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Güneşin Kızları yeni bölümünde Selin, filmdeki rolü kapar. Başrol oyuncusu Doruk ve yönetmen ile birlikte Sapanca'da senaryo üzerine çalışmaya giderler. Nazlı ise aşk acısı çekmektedir. Üzerine bir de Savaş'ın kazası eklenir.

GÜNEŞİN KIZLARINA YENİ TRANSFER

Nazlı'nın Savaş ile karşılaşmaya gücü yoktur. Nazlı ve Peri de, Selin ile birlikte Sapanca'ya giderler.En son Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde 'Selim' karakterine hayat veren Anıl Altan 'Güneşin Kızları' dizisi kadrosuna dahil oldu. Kısa bir süre önce final yapan 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisindeki 'Selim' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Anıl Altan 'Güneşin Kızları' dizisi kadrosuna dahil oldu.Yakışıklı oyuncu, dizisinin 18 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak 31.bölümüyle ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Anıl Altan, Güneşin Kızları'nda Almanya'dan gelen yapımcı ve oyuncu "Doruk" karakterini canlandıracak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler