MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları son bölümde Savaş gerçekleri söyledi

Güneşin Kızları son bölümü ile yine çok iddialıydı. Kanal D'nin sevilen dizisinin bu bölümünde Savaş bildiklerini Ali'ye anlattı. İşte Güneşin Kızları son bölümünde yaşanan en çarpıcı gelişmeler!

Güneşin Kızları 34. Bölüm 2. Fragmanı İçin TIKLAYIN

İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Kanal D dizilerinden Güneşin Kızları son bölümüyle takipçilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Heyecan dolu anların yaşanacağı dizinin yeni bölümünde Savaş, bildiklerini Ali'ye anlattı! Diğer yandan Güneş ve kızları yeni bir düzen kurmaya çalıştılar. Kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Kanat Heparı'nın yer aldığı Güneşin Kızları son bölümü 13 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de yayınlandı. Peki dizinin ekrana gelen son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar...

Güneşin Kızları 34. Bölüm Özeti

Güneş ve kızları yeni evlerine taşındı. Nazlı, Savaş'ın sürekli kendisini takip etmesine sinir oldu ve Ali'den Savaş'ı uzaklaştırmasını istedi. Ali, Savaş ile konuşurken onun üzerine gider. Daha fazla dayanamayan Savaş, bildiği gerçeği Ali'ye söyledi. Öte yandan Güneşin Kızları 34. bölümde duydukları karşısında deliye dönen Ali ya Haluk'u yok edecek ya da Selin'i çok uzaklara götürüp, onu her şeyden koruyacaktı. Ancak Ali'nin, Selin'in küçük planından haberi yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler