MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 7. bölümde Ali'den bir ilk

Fenomen yaz dizisi Güneşin Kızları son bölümü 30 Temmuz Perşembe akşamı ekranlara geldi. İlgiyle izlenen Güneşin Kızları 7. bölüm izleyicilerine sürpriz üstüne sürpriz yaşattı. Savaş'ın kaçırıldığı Güneşin Kızları 7. bölümde Ali'den şarkı sürprizi geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kısa sürede milyonların sevgilisi olan Güneşin Kızları 7. bölümü, sürpriz gelişmeleri ve yeni gelişmeleriyle ekrana geldi. Güneş ve kızlarının bir anda değişen hayatını anlatan, her bölümü ayrı olay yaratan Güneşin Kızları dizisinin yayınlanan son bölümünde Nazlı, Selin ve Ali; Savaş'ı hastaneden kaçırma planı yaptı, durumu öğrenen Haluk ise boş durmadı. Ali ve Selin'in dostluğunun şaşırttığı, Haluk'un çileden çıktığı Güneşin Kızları son bölümü 30 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D ekranlarına geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları son bölümünde; Haluk'un tehditleri yüzünden hastaneye yatırılan Savaş'ın yardımına yine Nazlı koştu. Savaş'ın kliniğe yatırılmasıyla kısa süreli şok yaşayan Nazlı, Selin ve Ali'yi de ikna edip Savaş'ı kurtarmanın yollarını aradı. Üçlünün Savaş'ı kurtarma operasyonu, Güneşin Kızları 7. bölümünün en renkli sahneleri olurken, Haluk, Savaş'ın kaçtığını öğrenince deliye döndü. Ne yapıp ne edip, onları bulacaktı. Haluk'un öfkesi, büyük bir ustalıkla saklamayı başardığı gerçek yüzünü görünür kılacak mıdır?Emre'yle kavga eden Ali, bu işte Tuğçe'nin parmağı olduğunu anlamıştı. Tuğçe ile yüzleşti. Tuğçe, Ali'yi kaybedeceğini anladı ve Ali'yi kazanmak için yeni bir plan yaptı. İnci, Güneş ve Ahmet'in arkadaşlığını iyiden iyiye kıskanmaktaydı. Bu düşüncelerini Sevilay ile paylaştı.Sevilay, Güneş'e saldırmak için uygun zamanı bekledi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler