MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 8. bölümde tokat şoku

Güneşin Kızları dizisi son bölümüyle 6 Ağustos Perşembe akşamıyla Kanal D ekranlarındaydı. Şaşırtıcı gelişmelerin yaşandığı Güneşin Kızları 8. bölümde Haluk'un Ali'ye tokat atması, ortalığı fena karıştırdı.

GÜNEŞİN KIZLARI 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

GÜNEŞİN KIZLARI 8. BÖLÜM 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kanal D'nin fenomen dizisi Güneşin Kızları son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Her bölümü olaylı bir şekilde biten Güneşin Kızları 8. bölümünde Ali ve Haluk tekrar karşı karşıya geldi. Diziye asıl damga vuran sahne ise Selin ve Ali ikilisinin yanyana geldiği anlar oldu. Ali'nin göründüğünden bambaşka biri olduğunu hisseden Selin, onun yaralarını sarmaya çalıştı. Babasından aldığı darbeyla bir kez daha yıkılan Ali, Selin'in yakınlığına daha fazla karşı koyamayadı ve onu dudaklarından öptü. Güneşin Kızları 8. bölümü çarpıcı final sahnesiyle 6 Ağustos Perşembe akşamı yayınlandı.

GÜNEŞİN KIZLARI 8. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları son bölümünde; Savaş'ın klinikten kaçırılması Mertoğlu yalısında kıyameti kopardı. Haluk, Ali'ye herkesin gözü önünde bir tokat attı. Ali bu olayın ardından kendini dağıttı. Olanlar yüzünden kendini suçlayan Selin, Ali'ye kendini affettirebilmek için çabaladı fakat Ali'yle konuşmak sandığı kadar kolay olmayacaktı. Ali kendisine yeni bir arkadaş bulmuştu; o da Didem. Savaş'ın tekrar kliniğe gitmekten kurtulmak için tek çaresi İstanbul'dan kaçmaktı. Nazlı'nın içi kan ağlasa da, Savaş'a gitme diyemedi. Güneşin Kızları 8. bölümünde Savaş gitmeden önce Nazlı, Selin'in de desteğini arkasına aldı ve ona aşık olduğunu söylemeye karar verdi; fakat olaylar planladığı gibi gitmedi. Haluk'un Ali'ye olan tepkisinden sonra, Güneş Haluk'tan uzaklaştı, kafası iyice karışmıştı. Bu defa Haluk da sakinliğini koruyamadı. Güneş'e kesin bir dille kendi çocuğuna, istediği gibi davranabileceğini söyledi. Haluk'unu bu çıkışı Güneş'i ikilemde bıraktı. Haluk'u gerçekten tanıyor mu, yoksa sadece tanıdığını mı zannediyordu?

GÜNEŞİN KIZLARI'NDA YENİ OYUNCU

Survivor 2013'ün güzel yarışmacısı Fatmagül Fakı, Güneşin Kızları'na 7. bölümde dahil olmuştu ancak Adriana Lima'ya benzerliğiyle adından söz ettiren ve pek çok programda yer alan güzel oyuncu asıl performansını 8. bölümde gösterecek. Fatmagül Fakı, Didem karakteri ile Ali ve Selin arasını açacak isim olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler