MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Berk Atan'ın eski görüntüsü şaşırtıyor

Güneşin Kızları dizisiyle dikkat çeken Berk Atan'ın hayran kitlesi hergeçen gün artıyor. Şöhretine şöhret katan Berk Atan'ın yaşadığı değişimi görenler ise şok oluyor.

Kanal D ekranlarının yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan dizisi Güneşin Kızları'nda Savaş Mertoğlu karakterine hayat veren Berk Atan'ın hatrı sayılır bir kitlesi bulunuyor. Güneşin Kızları dizisinde hırçın bir genci oynayan Berk Atan'a sosyal medyadan da yorumlar yağıyor. Yakışıklılığı ve performansıyla dikkat çeken oyuncuyu özellikle genç kızlar çok beğeniyor ve hayatını merak ediyor. Peki, Berk Atan kaç yaşında, nereden mezun, onu ilk nerede gördük? İşte, geçmişten bu yana çok değişen genç oyuncu hakkında merak edilenler!

BERK ATAN KİMDİR?

26 Eylül 1991 doğumlu olan Berk Atan İzmir Bonova'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafı Boşnak olan Berk Atan, 11 yaşında futbola başlamıştır, 17 yaşına geldiğinde ise kaleciliğe geçiş yapmıştır.1,88 boyundaki Berk atan, lise yıllarından itibaren modellik yapmaya başlamıştır. Ailesinin ve çevresinin yönlendirmesiyle Best Model Of Turkey yarışmasına katılan Berk Atan, 2012'de yapılan yarışmada birincilik ipini göğüsleyen isim olmuştur. Berk Atan, aynı yıl Erkan Özerman'ın düzenlendiği Best Model of The World yarışmasına katılmış ve dünyanın en iyi modeli seçilmiştir. Dilek Çelebi'den oyunculuk dersleri almaya başlayan oyuncu, 2013 yılında ekranlara gelen 'Her Şey yolunda Merkez' dizisiyle ilk ekran deneyimini yaşamıştır. Ancak dizi beklenen başarıya ulaşmayınca final kararı çıkmıştır. Genç oyuncu, şu sıralar Kanal D'nin iddialı dizisi Güneşin Kızları ile ekranlarda.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler