MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 34. bölümde Ali ve Selin nikah masasındaydı

İddialı Kanal D dizisi Güneşin Kızları yeni gününde bomba gibi bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Cumartesi günü yayınlanan Güneşin Kızları 34. bölümünde Ali ve Selin nikah masasına oturdu. İşte son bölümde yaşananlar!

Farklı konusu ve kadrosundaki genç isimleriyle dikkat çeken Güneşin Kızları ekrana gelen son bölümüyle kasıp kavurdu. Yeni gününe oldukça iddialı bir giriş yapan Güneşin Kızları 34. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.Başrollerini Emre Kınay, Evrim Alasya, Hande Erçel, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Berk Atan ve Miray Akay gibi isimlerin paylaştığı dizinin bu hafta ekrana gelen bölümünde dizinin fenomen çifti Ali ve Selin nikah masasında izleyici karşısına çıktı. Peki düğünde neler yaşandı? Selin'in planı neydi? Nikah masasına oturan diğer çift kimdi? Tüm bu soru işaretleri 13 Şubat Cumartesi günü ekrana gelen Güneşin Kızları 34. bölümünde yanıt buldu.

GÜNEŞİN KIZLARI'NIN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ?

Geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan Güneşin Kızları, yeni sezonun başlamasıyla birlikte pazartesi gününe alınmış, dizinin reytingleri son zamanlarda ciddi bir düşüş yaşamıştı. Güllerin Savaşı'nın ekranlara veda etmesiyle kanal yeni bir düzenlemeye gitti. Bu sebeple Güneşin Kızları yeni bölümleriyle 13 Şubat'tan itibaren her Cumartesi 20.00'de Kanal D'de olacak.

GÜNEŞİN KIZLARI'NDA SÜRPRİZ TEKLİF

Güneş ve kızları yeni evlerine taşındı. Nazlı, Savaş'ın sürekli kendisini takip etmesine sinir oldu ve Ali'den Savaş'ı uzaklaştırmasını istedi.Ali ve Savaş karşı karşıya geldi .Ali, Savaş ile konuşurken onun üzerine gitti. Daha fazla dayanamayan Savaş, bildiği gerçeği Ali'ye söyledi. Duydukları karşısında deliye dönen Ali ya Haluk'u yok edecek ya da Selin'i çok uzaklara götürüp, onu her şeyden koruyacaktı. Ancak Ali'nin, Selin'in küçük planından haberi yoktu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler