MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları'na bomba transfer

Güneşin Kızları yeni bölümleri heyecanla beklenirken, kadroya dahil olan yeni isimler meraklandırıyor. Son olarak Fatmagül Fakı'nın dahil olduğu Güneşin Kızları'na bu kez Nurseli Tırışkan transfer oldu.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Güneşin Kızları'ndan yine bir transfer haberi geldi. Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Güneşin Kızları'na geçtiğimiz haftalarda Survivor ile tanınan Fatmagül Fakı dahil olmuştu. Yaz dizisi olarak başlayan ancak reyting oranlarıyla yeni sezonu garantileyen Güneşin Kızları ekibi büyümesini sürdürüyor. Ekibe bu kez son olarak Günebakan dizisinde rol alan Nurseli Tırışkan dahil oldu. "Psikolog Derya" karakterini canlandıracağı konuşulan Nurseli Tırışkan, iddialı dizide 11. bölüm itibariyle yer alacak. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı dizide Nurseli Tırışkan, yüksek ihtimalle Haluk karakterinin psikoloğu olarak karşımıza çıkacak.

GÜNEŞİN KIZLARI KONUSU

Fenomen dizi Güneşin Kızları; 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmeni olan Güneş ve kızlarının bir anda değişen hayatını anlatmaktadır. Güneş, 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak Güneş'in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu'nun çıkışıyla her şey değişecektir. Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler