MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 26. bölüm Star Tv'de yayınlandı

İlgiyle izlenen Güzel Köylü son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Güzel Köylü 26. bölümde Cemal'in ailesi Gül'ün geçmişinden dolayı Gül'e karşı cephe aldılar. Öte yandan bu durum en çok Cemal'i mutsuz etti.

Her bölümüyle beğeni kazanmayı başaran ve izleyenleri ekrana kitleyen Güzel Köylü 26. bölümüyle yine keyifli bir akşam yaşatmayı başardı. Dizinin bu bölümünde Sultanana Gül ve Kaan'ı yeniden bir araya getirebilmek için uğraşırken, Cemal'in ailesi ise Gül'ün Kaan ile geçmişte ilişkisi olduğunu öğrenince, Gül'e karşı tavır aldılar. Öte yandan Gül'ün kaçırılması ise Cemal'i çileden çıkardı. Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Güzel Köylü son bölümüyle 17 Aralık Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Gül ve Nihal'i kaçıran adamlar Güzel Köylü 26. bölümde Seval'i geri istediler ancak Cemal ve diğerleri Seval'i vermek yerine bir plan hazırladılar ve Seval yerine Seval kılığına giren Sıddık'ı adamlara vermeye kalktılar. Ancak adamlar bunu anladı ve Sıddık'la Nihal'i tekrar kaçırdılar. Üstelik para çantası da boştu. Güzel Köylü son bölümde Seval bu durumdan rahatsız oldu ve adamlarla irtibata geçti.

Öte yandan Kaan'ın Gül'ün eski nişanlısı olduğunu öğrenen Sultanana Kaan'a Gül'ü üzdüğü için hesap sordu. Ancak Güzel Köylü 26. bölümde Kaan Gül'ün kendisini yanlış anladığını anlattı. Cemal'in ailesi de Gül'ün Kaan'ın eski nişanlısı olduğunu öğrenince Gül'e karşı tavır aldılar. Gül'ün Cemal'e olan ilgisinin geçici bir heves olduğuna inandırdı. Bunun üzerine Güzel Köylü son bölümde Sultanana Kaan ve Gül'ü barıştırmak için farklı yollara başvurdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler