MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 32. bölümde Cemal'in işler ters gitti

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Güzel Köylü son bölümüyle izleyenleri ekranları başına kitledi. Güzel Köylü 32. bölümde Cemal Kamuran'la nikah masasına oturdu. Kamuran'a yine hayır demeye hazırlanan Cemal'in planları Kaan'ın vurulmasıyla alt üst oldu.

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Güzel Köylü son bölümüyle Star Tv ekranlarından sevenleriyle buluştu. Her bölümüyle izleyenlerine keyifli anlar yaşatmayı başaran Güzel Köylü dizisinde işler bir kez daha karıştı. Cemal tam nikahtan kaçma planı yapacakken Kaan vuruldu. Böylelikle bir kez daha planlar altüst oldu. Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Güzel Köylü 32. bölümüyle 28 Ocak'ta Star Tv'de ekrana geldi.

Güzel Köylü son bölümde Kaan vuruldu. Böylelikle Cemal'in nikahtan kaçma planı yine suya düştü. Cemal her ne kadar Kamuran'dan kaçmak istese de aksilikler Cemal'in peşini bırakmadı, Kaan'a yardım etmek amacıyla tekrar kamp alanına döndü ve Kaan'ı hastaneye yetiştirdi. Kaan'ın vurulduğunu ve Cemal'in kaçamadığını öğrenen Gül de hastaneye koştu. Cemal nikahtan kaçamasa da nikahın iptal olduğunu düşündü. Çünlü polis Kaan'ın vurulmasından dolayı Cemal'i ve kamp alanındaki herkesi gözaltına aldı. Cemal Kamuran'la evlenmektense gözaltına alınmayı tercih edecek kadar bu nikahı istemiyordu. Evlenmeyeceğini düşünen Cemal derin bir nefes aldı.

Cemal'in gözaltına alındığı haberini alan Kamuran Güzel Köylü 32. bölümde ortalığı ayağa kaldırdı. Yusuf ve Hüsnü'yü de devreye sokarak Cemal'i gözaltından kurtarmak için elinden geleni yaptı ve bunda da başarılı oldu. Cemal mecburen nikah salonuna gitti. Amacı Kamuran'a hayır demekti. Ancak nikah salonunda kimsenin beklemediği bir olay oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler