MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 35. bölümü Star'da ekrana geldi

Star Tv ekranlarının heyecanla izlenen dizilerinden Güzel Köylü son bölümü izleyicisiyle buluştu. Keyifli dizi Güzel Köylü 35. bölümde Gül ve Cemal'in nikah günü gittikçe yaklaştı. Sevilen dizi 19 Şubat akşamı ekrana geldi.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Güzel Köylü son bölüm ekrana geldi. Heyecanın hız kesmediği bir bölümle izleyici karşısına çıkan Güzel Köylü 35. bölümde olaylar birbiri ardını kovaladı. Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Güzel Köylü dizisinin bu bölümünde Cemal ve Gül'ün nikah günü yaklaştı ancak çift ilişkilerini gizleme konusunda iyice köşeye sıkıştı. Diğer yandan köy halkı Kamuran ve Kaan'ın ilişki içerisinde olduklarını düşünmeye devam etti.

GÜL VE CEMAL EVLENİYOR

Cemal ve Gül ilişkilerini gizleme konusunda iyice kapana kısıldılar. Güzel Köylü son bölümde nikah günü iyice yaklaştı. Bir yandan Sultanana Gül'ü sıkıştırdı. Bir yandan da Hüsnü ve Dudu, Cemal'i sıkıştırdı. Bunlarla uğraşan Cemal ve Gül nikah gününe kadar ilişkilerini gizlemek için ellerinden geleni yaptılar.

SULTANANA'YA GİZEMLİ MEKTUP

Öte yandan Sultanana'ya gelen esrarengiz mektup herkesin ilgisini çekti. Bu mektup Sultanana'nın psikolojisi bozdu. Nihal, Gül ve Sude Sultanana'nın bu durumuna oldukça üzüldü.

BANU'NUN BAŞI DERTTE

Kamuran ve Kaan'ında ilişki içerisinde olduğunu düşünen köy halkı, Güzel Köylü 35. bölümde Kaan'ın İstanbul'dan gelen ablasını da Kamuran'ı görmek için geldiğini düşündüler. Oysa Kaan'ın ablası Banu, kardeşini düştüğü durumdan kurtarmak için geldi. Ancak bunu yanlış anlayan Kamuran ve ailesi Banu'ya aşırı ilgi gösterdi. Bu ilgi Banu'nun başına işler açtı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler