MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 37. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Güzel Köylü son bölümde yine eğlenceli anlar yaşandı. Gül ile birlikte yaşayacakları evin çalışmalarına başlayan Cemal, annesinin rahatsızlanmasıyla işi yarım bıraktı. Öte yandan Güzel Köylü 37. bölümde Cemal'in dostları bu durumda hemen imdada koştu.

Çarşamba akşamlarının komedi dizilerinden Güzel Köylü son bölümüyle 4 Mart'ta ekrana geldi. Sıcaklığı ve samimiliğiyle izleyici karşısına çıkan dizide yine heyecanlı gelişmeler birbirini kovaladı. İzleyici de yaşanan gelişmeler karşısında şaşkınlığını gizleyemediler. Merakla beklenen Güzel Köylü 37. bölümde Cemal, annesinin hastalığı karşısında yıkıldı. Bu hastalıkla Gül ve Cemal'in planları askıya alındı. Ancak arkadaşlarından, Cemal'e destek gecikmedi.

GÜZEL KÖYLÜ 37. BÖLÜM ÖZETİ

Cemal'in annesinin hastalığı Cemal ve Gül'ün planlarını bozdu. Cemal evin inşaatını yarım bırakmak zorunda kaldı. Bunu öğrenen Cemal'in arkadaşları Cemal'in evi bitirmesi için el birliğiyle Cemal'e yardım etmeye karar verdiler.

SIR OLMAKTAN ÇIKTI

Güzel Köylü son bölümde köyde Cemal ve Gül'ün evlendiğini bilenlerin sayısı gittikçe arttı ve çember iyice daralmaya başladı. Gül'ün ablası Nihal de Gül ve Cemal'in evlendiğini öğrendi. Üstelik Niyazi'nin de bu evliliği bildiğini öğrenince Niyazi'yle arasındaki ilişkiyi tekrar gözden geçirmeye karar verdi.

KAAN'IN ŞÜPHELERİ ARTTI

Kaan ise Gül ve Cemal'in gizlice evlendiklerine dair şüpheleri gün geçtikçe artıyordu. Güzel Köylü dizisinin 37. bölümünde ablasının gördüklerini anlatması Kaan'ın şüphesini daha da arttırdı. Ve bunu kanıtlamaya çalışmak için tüm fırsatları değerlendirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler