MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 40. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Ekranların keyif veren dizisi Güzel Köylü son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Samimi anlatımıyla dikkatleri üzerine toplayan Güzel Köylü 40. bölümünde Sultanana'nın Gül ve Cemal'e olan kızgınlığı geçmedi. Öte yandan Kaan ise Kamuran ile evlenmeye karar verdi.

Star ekranlarının sevilen dizisi Güzel Köylü son bölümüyle 25 Mart Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Sıcaklığı ve samimi anlatımıyla dikkatleri üzerine toplayan dizide bu hafta keyifli gelişmeler birbiri ardını kovaladı. Merakla beklenen dizi Güzel Köylü 40. bölümde Kamuran, Gül ve Cemal'in evliliğini öğrendi. Öye yandan Sultanana'nın Gül ve Cemal'e olan kızgınlığı devam etti.

GÜZEL KÖYLÜ 40. BÖLÜM ÖZETİ

Sultanana'nın eski yavuklusu Firat'ın köye gelişi herkes için süpriz oldu. Firat, Sultanana ile ilgili bildiği gerçekler yüzünden Sultanana'ya istediklerini yaptırmaya başladı. Bu durum Nihal ve Sude'yi rahatsız etti, Gül'den yardım istediler. Ancak Güzel Köylü son bölümde Sultanana Gül ve Cemal'e hala tavırlıydı. Bu tavır Firat tarafından da desteklenince Gül neye uğradığını şaşırdı.

KAMURAN ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Öte yandan Kamuran, Gül ve Cemal'in evlendiğini öğrendi ve ortalığı birbirine kattı. Firat da bu olayı dinleyip, Kamuran'a hak verip de Gül ve Cemal'in boşanması gerektiğini savununca, Cemal çareyi Niyazi'ye anons yaptırmakta buldu. Güzel Köylü 40. bölümde Niyazi, Gül ve Cemal'in evlendiğini tüm köye anons edince Kaan fenalık geçirdi ve hastanelik oldu. Ancak hastanede kendine gelen Kaan'ın Gül ve Cemal için beklenmedik planları vardı!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler