MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 41. bölümde Cemal'in isteği şok etti

Ekranların keyif veren dizisi Güzel Köylü son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Güzel Köylü 41. bölümde Cemal'in Gül'den çocuk istemesi, Gül'ü şok etti. Öte yandan Kaan, Kamuran'ı istemeye gitti.

Samimi anlatımıyla ilgi gören Güzel Köylü, son bölümüyle 1 Nisan Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizide bu hafta maceralı gelişmeler birbiri ardını kovaladı. Başrollerini Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat, Zerrin Sümer, Simge Selçuk, Esin Civangil gibi isimlerin paylaştığı Güzel Köylü dizisinin 41. bölümünde Kaan, Kamuran'ı ailesinden istedi. Ancak bu isteme, Kamuran'ın hoşuna gitmedi.

GÜZEL KÖYLÜ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Kaan'ın Kamuran'ı istemesi ve Yusuf'un da hemen vermesi Kamuran'da şok etkisi yapmıştı. Tüm aile Kamuran adına sevinirken Kamuran karalar bağlamış, Kaan'la evleneceği için üzülüyordu. Öte yandan Kaan'ın ablası Banu da Kaan'a Kamuran konusunda kızıyordu. Kaan ise Kamuran'la evlenerek Gül'e neler kaçırdığını göstermek niyetindeydi. Yusuf'ların evinde her şey güllük gülistanlıktı. Güzel Köylü son bölümde Kamuran nihayet evlenecekti. Nurten hamileydi, Yusuf tarlaların yanısıra hayvanlara da sahip olmuştu. Buna karşın Hüsnü'nün evinde ise her şey ters gidiyordu. Dudu'nun hastalığı ve Hüsnü'nün elinden hayvanların alınması, nazara yoruluyordu.

Öte yandan Nihal ve Niyazi'nin birbirlerini severken yanlış bir anlaşılma neticesinde hala küs olması, Cemal ve Gül'ü rahatsız etti. Ve onları barıştırmaya karar verdiler. Güzel Köylü 41. bölümde bunun için de Cemal'in ilginç bir planı vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler