MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 43. bölüm Kamuran'ın oyunu

Güzel Köylü 43. bölümü merakta bırakan sahneleriyle 15 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star ekranlarında yayınlandı. Güzel Köylü son bölüme sonunun nereye varacağını düşünmeden hareket eden Kamuran'ın zor durumda kaldığı komik sahneler damga vurdu.

Güzel Köylü 43. bölümü eğlenceli sahneleriyle kaldığı yerden devam etti. Star ekranlarının çarşamba günlerine keyif katan dizisi Güzel Köylü son bölümde Kamuran Gül'ü kıskandırmak için Cemal'e iftira attı, bunun bir iftira olduğunu anlayan Gül, Kamuran'ı zor durumda bırakacak bir hamle yaptı. Eğlenceli ve heyecan dolu Star Tv dizisi Güzel Köylü 43. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 15 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde Kamuran'ın oyunları devam etti. Bu oyunlar karşısında kafası karışan Gül ne yaptı, Cemal'e mi gördüklerine mi inandı? Tüm bu soruların cevabıGüzel Köylü 43. bölümdeydi.

GÜZEL KÖYLÜ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Güzel Köylü 43. bölümde Kamuran Gül'ü kıskandırmak için planlar yaptı. Kamuran'ın kaybolan küpesi Gül'ün kafasında soru işaretleri bıraktı. Gül, Kamuran'ın küpesini kendi yatak odasında bulunca oldukça sinirlendi. Ancak işin aslını öğrenmeye çalıştı Cemal'in bu konuda suçsuz olduğuna düşünmekteydi. Kamuran'ın küpesinin kendi yatak odasında ne işi olduğunu anlamaya çalıştı. Bu olayı bir kaç kişiyle paylaşınca kafası iyice karıştı. En sonunda küpenin neden kendi yatak odasında olduğunu Kamuran'a sordu.

Güzel Köylü son bölümde Kamuran ise eline geçen fırsatı değerlendirdi ve Gül'ü kıskandırmak için Cemal'e iftira attı. Kamuran sonunun nereye varacağını düşünmeden Gül'e, Cemal'le birlikte olduğunu söyledi. Bunun bir iftira olduğunu farkına varan Gül, Kamuran'dan intikam almak için Kamuran'ın hiç ummadığı bir şey yaptı. Gidip bunu Kaan'a söyledi, Kaan ise bunu kendisine yediremez ve bu olayı Kamuran'ın ailesinin önünde açıkladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler