MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü son bölümde şok eden kayıp

Maceralı dizi Güzel Köylü 46. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Çarşamba akşamlarının keyif veren dizisi Güzel Köylü son bölümünde Gül, Cemal ve Hüsnü belediyenin açtığı ihaleye girişti. Gül ihaleyi kazanmak için arabasını satmayı bile göze almıştı.

Komik aile dizisi Güzel Köylü 46. bölümü izleyicisiyle buluuştu. Merakla beklenen dizide bu hafta maceralı gelişmeler birbiri ardını kovaladı, yaşanan gelişmeler karşısında izleyiciler ekran başından ayrılamadı. Başrollerini Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat, Zerrin Sümer, Simge Selçuk, Esin Civangil gibi isimlerin paylaştığı Güzel Köylü son bölümü beklenmedik olaylarıyla dün akşam saat 20.00'de Star Tv ekranlarına geldi.

GÜZEL KÖYLÜ 46. BÖLÜM ÖZETİ

Gül, Cemal ve Hüsnü belediyenin açtığı ihaleye girişi Güzel Köylü'nün 46. bölümüne damga vurdu. İhalede rakiplerinin Yusuf ve Bünyamin olduğunu öğrenince Gül, inat ederek ihaleyi almak için arabasını satmaya karar verdi. Ancak Kaan'ın yapacağı bir sürpizle ihaleyi Yusuf'lar karşısında kaybetti. Öte yandan kadınların eski günlerdeki gibi derede çamaşır yıkaması ise tam bir maceraya dönüştü.

KAMURAN DEREDE KAYBOLUR

Kamuran ve Dudu derede kaybolur. Kamuran'dan umudu kesen aile perişan olur. Sultanana Yusuf'ların ihaleyi aldığını duyunca oldukça sinirlendi. Gül ve Cemal'le iyice arayı yumuşatan Sultan Ana, onların küçük sevimli ahşap evine misafir olmayı kabul etti. Ancak kötü bir süpriz onları beklemekteydi."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler