MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 48. bölümünde büyük kuşku

Güzel Köylü son bölümü nefesleri kesti. Star ekranlarında yayınlanan Güzel Köylü 48. bölümünde Nihal kendisinin evlatlık olduğu düşüncesi ile kahroldu.

Merakla beklenen Güzel Köylü 48. bölümü eğlenceli sahneleriyle ekrana geldi. Çarşamba akşamlarına damga vuran, Güzelköy'de geçen maceraları kimi zaman komik kimi zamansa duygusal bir şekilde ortaya koyan dizinin bu bölümünde Cemal ve Gül çiftini düğün heyecanı sardı. Gizli nikah kıyan ama ailelerinden saklamak zorunda kalan ikili bu kez gerçek bir düğün için hazırlıklara başladı. Cemal ve Kaan arasındaki gerginlik dizinin bu bölümünde ise çok daha fazla oldu. Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Güzel Köylü son bölümü izleyicilerine ekrana bağlayacak sahneleri ile 20 Mayıs Çarşamba aklamı Star ekranlarına geldi.

GÜZEL KÖYLÜ 48. BÖLÜM ÖZETİ

Güzel Köylü son bölümünde bebek bekleyen Cemal ve Gül artık evliliğin kendileri için bir zorunluluk olduğunun farkında olacaklardı. Bu arada Cemal ve Kaan arasındaki gerginlik de hat safhaya ulaştı. Zira, evlerini kaybeden Cemal ve Gül bunun sorumlusunun Kaan olduğunu öğrenmişti. Bu gelişmenin ardından Kaan'a yaptığının hesabını soran Cemal aldığı cevap karşısında iyice sinirlendi . Gül'ün artık karısı olduğunu ifade eden Cemal, Kaan'a gereken cevabı verdi. Güzel Köylü 48. bölümünde Nihal yaptırdığı DNA testinin sonuçlarından dolayı perişan bir halde karşımıza çıktı. Gül ve Cemal Nihal'i teselli etti, bu konuyu kapatmasını istedi ancak Nihal kendisinin evlatlık olduğunu düşünerek araştırmaya devam etmeye karar veredi ve bu konuda da Niyazi'den yardım istedi.

Hüsnü ve Yusuf baba olacakları haberini aldıktan sonra köyde lokma yapıp dağıtmaya karar verdiler. Ancak bu iki ailenin lokma yapma işi bir yarışmaya dönüştü. Bu yarışta Gül'ün müthiş bir önerisi vardı: Meydanda pankek yapmak. Dudu, Gül'ün bu fikrine karşı çıksa da Gül kafasına koyduğunu yapacaktı.

GÜZEL KÖYLÜ FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Ege insanlarını samimi bir dille anlatan Güzel Köylü sezon final tarihi açıklandı. Gold Filminin başarılı dizisi Güzel köylü dizisi 16 Temmuz 2015 günü sezon finali yapacak ve Eylül ayında tekrardan başlayacak. Diğer dizilere oranla daha geç sezon finali yapacak olan dizi 2 ay tatil yapmış olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler